FSR 3.0 için çıkış tarihi!

Sadece 7000'e gelse 7600 alınır yine 4060 yerine. Tabii bunu FSR 3'ün DLSS 3 ile aynı olacağını düşünerek söylüyorum.

Vallahi AMD kullanıyorum seviyorumda ama o kadar para verip AMD almam ben umarım 6000 serisine FSR 3.0 gelir eğer gelmezse 4060 benim için kaçınılmaz.

Umarım RX 6600 FSR 3.0 destekler.
25 ağustos'da amd açıklama yapacak orda eğer derse starfield ile kulanıma sunacağız diğer bütün amd serileri destek verecek derse o zaman iyi olur yoksa çıkmayabilir belki biraz daha zaman isteyecekler şuan sadece ihtimaller var

RX 6000 serisine FSR 3 desteği gelirse RTX 3000 serisini anca fanboylar alır.
Nvidia onun için birşey yapacaktır rekabet bu yüzden var

25 Ağustos'da AMD açıklama yapacak orada eğer derse Starfield ile kulanıma sunacağız diğer bütün AMD serileri destek verecek derse o zaman iyi olur yoksa çıkmayabilir belki biraz daha zaman isteyecekler şu an sadece ihtimaller var.

Tarih önemli değil hocam yıl bitmeden ve 6000 serisine destek gelse ben tamamım.

Tarih önemli değil hocam yıl bitmeden ve 6000 serisine destek gelse ben tamamım.

Umarım gelecektir ya çünkü herhangi bir donanım. İstemiyor vs ama 7000 serisini sattirmak içinde sadece 7000 serisine özelde gelebilir. AMD 2kat FPS sunuyor eğer gelirse inşallah gelir ne diyeyim insanlar daha akıcı oyun oynasın ekran kartı ömürleri biraz olsa artsın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı