FSR 3 ile RTX 3050 Last of Us performansı

SimonFive

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X
32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R
Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde FSR3 modu çıktı. Benim laptop normalde Last of Us 24-25 FPS veriyor,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videodaki gibi şansımı denedim FPS 68'e kadar çıktı ve şu an akıcı bir şekilde oynuyorum inanılmaz!

Bu oyun gerçekten çok kötü bir optimizasyonla çıktı ve düzeltemediler. Days Gone ile karşılaştırırsanız dağlar kadar fark var. Onu 2K'da Ultra ayarlarda oynarken bu oyunu 1080P'de orta ayarlarda bile oynamak için daha fazla sistem gerekiyor. Görsel olarak bakarsak hiçbir farkları yok aksine Days Gone açık bir dünya sunmasına ve geniş haritaları olmasına rağmen.

Bu oyun gerçekten çok kötü bir optimizasyonla çıktı ve düzeltemediler. Days Gone ile karşılaştırırsanız dağlar kadar fark var. Onu 2K'da Ultra ayarlarda oynarken bu oyunu 1080P'de orta ayarlarda bile oynamak için daha fazla sistem gerekiyor. Görsel olarak bakarsak hiçbir farkları yok aksine Days Gone açık bir dünya sunmasına ve geniş haritaları olmasına rağmen.

Bir tek oda değil sırf modun çalıştığını anlamak için cyberpunka girdim normalde bana 40FPS yetiyor, fakat modu denedim 96 FPS'e çıktı inanılmaz cidden.

Bir tek oda değil sırf modun çalıştığını anlamak için cyberpunka girdim normalde bana 40FPS yetiyor, fakat modu denedim 96 FPS'e çıktı inanılmaz cidden.

FSR için iyi bir başarı ama sonuçta kötü optimizasyonlu daha fazla oyun çıkartmak için bu resmen bahane olarak kullanılacak artık geliştiriciler tarafından.

Beta sürümündeyken bile inanılmaz. 1 sene sonrasını düşünemiyorum.

Bende Dying Light 2 üstünde denemiştim. 1080p Ultra RT her ayar Max şekilde 130-150 FPS alıyordum çok iyi cidden. Hatta 4K çözünürlükte test ettim 60 FPS alıyorum. Hemde 3060 ile. Ama hala görsel hatalar var onalr giderilirse cok iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı