FSR 3 modları çoğalıyor!

Ben millete 12kya 4060 alacağınıza gidin 2.el 12kya 3090 alın diye tavsiye veriyordum hem kas gücü arasında dağlar kadar fark var ve taş gibi 24gb vram var daha ne olsun, tek eksi yanı arkadaş biraz fazla güç çekiyor 🙂 oda undervolt ile halledilebilir bi nebze ama önemli değil, 2.el 3090 almak aşırı mantıklı geliyor şuanda.
Evet çok daha mantıklı bende öyle yaptım
@Skynel yalnız 4070 Ti'dan 10 FPS fazla alıyorsunuz path tracing ile.
Hocam garip değil mi normalde 4070Ti'ın açık ara önde olması gerekmiyor mu
VRam farkı diyebilir miyiz
 
Görüntüde native ye göre ne kadar bozulma var? FSR 2.0 Quality ile oynayamıyordum ben oyunları görüntü çöp oluyordu.
Hocam ben 2K'da oynuyorum
FSR2'de bile ben performans modunda 2K'da çok rahatsız olmadan oynayan biriyidim yani aman aman takmıyorum beni rahatsız eden bir şey var mı diye sorarsanız hayır kesinlikle yok
 
amd-nivida.gif
 
Evet çok daha mantıklı bende öyle yaptım

Hocam garip değil mi normalde 4070Ti'ın açık ara önde olması gerekmiyor mu
VRam farkı diyebilir miyiz
Bende öyle yapacaktım ama taşıma ihtiyacım olduğu için mecbur laptop aldım ama 3070 bana zaten fazla falza yetiyordu şimdi frame generationda geldi uzun seneler götürür beni.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı