3 dosyayı birden mi atıcaz?0.9.0 sürümünü yükledim.FSR2FSR3LukeFZ - Google Drive
drive.google.com
RDR 2 için winnm.ini/dll dosyalarını silip bunu yüklemeniz önerilir.
FSR'ı seçiyorsunuz FSR 3'ü kullanmak için.
Eki Görüntüle 2081372
3 dosyayı birden mi atıcaz?0.9.0 sürümünü yükledim.FSR2FSR3LukeFZ - Google Drive
drive.google.com
RDR 2 için winnm.ini/dll dosyalarını silip bunu yüklemeniz önerilir.
FSR'ı seçiyorsunuz FSR 3'ü kullanmak için.
Eki Görüntüle 2081372
Hocam Last of Us da kullanıyorum can barı ve nişangah kaymasının çözümü var mı?
Afmf 24 Ocakta resmi çıkış yapacakmış.
![]()
AMD Fluid Motion Frames tech officially launching on January 24th, no more preview drivers - VideoCardz.com
AMD is launching its Fluid Motion Frames technology later this month, the company expects a competing solution from NVIDIA AMD is finally giving its Frame Generation technology a launch date. The January 24th will be an important date for AMD fans. Not only will the company release its Radeon RX...videocardz.com
Büyük güncelleme bekliyorum. Yoksa bir işe yaramaz.
En son yeni bir driver çıkmıştı afmf için Alan Wake 2 de fark edilir bir FPS artışı sağlıyordu ama hiç denemedim oyun içinde açmayı deneyeyim bakalım. Bu driver ile Alan Wake 2 de 85'ten 100 FPS'e çıktı bu arada.
FPS artmasına artıyor ama oyunda akıcılık olmuyor. Oyun çok hantal oluyor. Beta'dan çıkacasa büyük güncelleme veya diğer özelliklerin bir bütün olarak gelmesi lazım.
Diğer türlü neye güvenerek bu teknolojiyi tam sürüm çıkarıyorlar garip açıkçası.
Nasıl yaptın detaylı anlatır mısın ?Hocam bu dosyayı nereden buldunuz. Geralt hocamın attığı ile uyuşmuyor çünkü bu dosya denedim bende ama.
Yok hayır afmf açmadığım halde FPS arttığı için kurdum sürücüyü. Şimdi afmf açıp denedim akıcılıkta değişen herhangi bir şey yok.
Nasıl yaptın detaylı anlatır mısın?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.