FSR 3 modları çoğalıyor!

0.9.0 sürümünü yükledim.
RDR 2 için winnm.ini/dll dosyalarını silip bunu yüklemeniz önerilir.
FSR'ı seçiyorsunuz FSR 3'ü kullanmak için.
Eki Görüntüle 2081372
3 dosyayı birden mi atıcaz?
1704982192706.png

Afmf 24 Ocakta resmi çıkış yapacakmış.

Büyük güncelleme bekliyorum. Yoksa bir işe yaramaz.

En son yeni bir driver çıkmıştı afmf için Alan Wake 2 de fark edilir bir FPS artışı sağlıyordu ama hiç denemedim oyun içinde açmayı deneyeyim bakalım. Bu driver ile Alan Wake 2 de 85'ten 100 FPS'e çıktı bu arada.

FPS artmasına artıyor ama oyunda akıcılık olmuyor. Oyun çok hantal oluyor. Beta'dan çıkacasa büyük güncelleme veya diğer özelliklerin bir bütün olarak gelmesi lazım.

Diğer türlü neye güvenerek bu teknolojiyi tam sürüm çıkarıyorlar garip açıkçası.

FPS artmasına artıyor ama oyunda akıcılık olmuyor. Oyun çok hantal oluyor. Beta'dan çıkacasa büyük güncelleme veya diğer özelliklerin bir bütün olarak gelmesi lazım.

Diğer türlü neye güvenerek bu teknolojiyi tam sürüm çıkarıyorlar garip açıkçası.

Yok hayır afmf açmadığım halde FPS arttığı için kurdum sürücüyü. Şimdi afmf açıp denedim akıcılıkta değişen herhangi bir şey yok.

Yok hayır afmf açmadığım halde FPS arttığı için kurdum sürücüyü. Şimdi afmf açıp denedim akıcılıkta değişen herhangi bir şey yok.

İşte onu diyorum ya hocam. Tam sürüme gelecek neyi var bunun.

Nasıl yaptın detaylı anlatır mısın?

1. Bu siteden dosyayı indir.

2. 0.9 sürümünü indirdikten sonra içinde olan "RDR 2 FSR 3" dosyasının içinde olan 2 dosyanın içindekileri oyunun açıldığı yere at.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı