FSR 3 modları çoğalıyor!

Evet yok FSR2 yerine 3 yazmışlar sadece 🤣

Öyle deme seneye 2.0 güncellemesi ile koyarlar.

Yav bir de o oyun için bakarsak zaten biliyorsun durumu. Oyun tam sürüme 1 sene sonra geçiyor. Bir de FSR 3 eklemek onlara yeni oyun yapmak gibi gelmiştir herhalde. :D
Adamlar, CoD MW 3'e alel acele getirir gibi yaptılar FSR 3'ü çalışıp calışmadığı belli değil.

Zaten öncelik AAA oyunlara gelmesi. Tamam herkes kafasına göre istediği oyuna gelmedi diye trip atıyor ama zamanına göre geliyor.
NVIDIA ilk başta Cyberpunk veya 2-3 AAA oyuna birden getirdi. Kimsenin ben ya şu oyuna neden gelmedi dediğini duymadım veya görmedim.

İlk öncelik oynanan oyunlara başta ekleyip geçtiler. İstediği oyuna 6 ay sonra gelip "yav nerede kaldı bu" gibi isyan eden de görmedim.

Yani demek istediğim FSR 3 çıkalı tam olarak 2 veya 2.5 ay geçti. NVIDIA ise tam 1. Yıl 3 ay oldu DLSS 3 geleli eee bu kadar zamanda herhalde belirli oyunlara gelecek. Millet daha 3 ay olmuş isyan ediyor. Bunu da kafam almıyor benim. Sen demek istediğimi çok iyi anladın ona göre söylersin. :D :D

Remnant 2'ye FSR 3 desteği gelmiş.

Listede vardı, gelmiş olması iyi.

Bunun asıl espirisi FG zaten ne yapalım düz FSR'yi?
Niye öyle dedin şimdi, oyunun içinde dahili minecraft modu koymuş adamlar.
Ondan sonra "sen AMD haterisin" diyorlar.
AMD kullanan AMD hateri iyimiş.
Aşk ve nefret işte bu kadar yakın.

Millet daha 3 ay olmuş isyan ediyor. Bunu da kafam almıyor benim.
AMD genel olarak geriden gelince bu tepki normal, şahsen benim acelem yok gelsin görelim modundayım.

En son bu konuya baktığımda 100 sayfa falan vardı :D

Orası ayrı canım. İnsanlara yardım ediyordum, konu tazeydi o sıralar. Sonradan saldım. Arada hangi oyuna gelmiş diye bakıyorum o kadar.

Yani özel şu oyuna gelsin falan o açıdan takmıyorum.

O kadar mod geldi kaç tane modlu oyun oynadın dersen 3 tane. Durum bu. :D

Benim isyanım dediğim gibi geç gelmesi teknolojik anlamda çoğu şeyin. FSR 3'ün oyunlara geç gelmesi bir isyan sebebi olması bence çok saçma. Zaten bu işin kuralında "zaman" var. Hemen gelen bir şey değil bu. FSR 1 veya FSR 2 gibi.

Az kaldı 2025 Ocak gibi kurtuluyorum abbas yolcu.

Ne almayı düşünüyorsun. Model olarak?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı