The Last of Us FSR3 yüklü iken çöküyor ara ara bir çözümü var mı?
Oyundan çıkmadan önce FSR 2 ayarını kapat. Tekrar girince aç.
The Last of Us FSR3 yüklü iken çöküyor ara ara bir çözümü var mı?
Şu FSR 3 konsollara gelmezse sinir krizi geçireceğim zorla Pro aldıracaklar. Daha güçlü yapıyorsun eyvallah ancak 2-3 sene sonraki yapım FSR koymadığı için yine yetersiz kalıyor. Umarım PS5 için gelir kafamız rahatlar. Bazen diyorum neden işlemcin AMD diye NVIDIA çipi var mı bilmiyorum konsol için olsaydı şu an DLSS 3.5 çoktan gelmişti
Zaten gelmeli PS6 2029 yılında çıkacak Ratchet and Clank sağolsun yoksa yapımcılar cihazı bitirir Pro almalarına bakar.PS 5'e gelirse güzel olur. Zaten adamakıllı oyun çıkmadan ömrünü bitirecek herhalde böyle giderse. En azından GTA 6 falan çıkınca rahat oynatır FSR 3 sayesinde.
Zaten gelmeli PS6 2029 yılında çıkacak Ratchet and Clank sağ olsun yoksa yapımcılar cihazı bitirir Pro almalarına bakar.
X ve S şu an var mı bilmiyorum onlara gelirse veya geldiyse PS5'e gelmeli aynı sistemi kullanıyorlar AMD Zen 2 çip
Bir de reddit sayfasında hangi modu indirmem lazım, güncel sürüm vs çıktı mı ?The Last of Us oyununda olur.
Bir de Reddit sayfasında hangi modu indirmem lazım, güncel sürüm vs çıktı mı?
Modu sadece oyunun olduğu klasöre mi atacağım?
Hangi modu atmam gerektiğini de söylersen çok makbule geçer.Hayır oyunun launcherının bulunduğu yere atacaksınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.