FSR 3 modları çoğalıyor!

Şu FSR 3 konsollara gelmezse sinir krizi geçireceğim zorla Pro aldıracaklar. Daha güçlü yapıyorsun eyvallah ancak 2-3 sene sonraki yapım FSR koymadığı için yine yetersiz kalıyor. Umarım PS5 için gelir kafamız rahatlar. Bazen diyorum neden işlemcin AMD diye Nvidia çipi varmı bilmiyorum konsol için olsaydı şuan dlss 3.5 çoktan gelmişti

Şu FSR 3 konsollara gelmezse sinir krizi geçireceğim zorla Pro aldıracaklar. Daha güçlü yapıyorsun eyvallah ancak 2-3 sene sonraki yapım FSR koymadığı için yine yetersiz kalıyor. Umarım PS5 için gelir kafamız rahatlar. Bazen diyorum neden işlemcin AMD diye NVIDIA çipi var mı bilmiyorum konsol için olsaydı şu an DLSS 3.5 çoktan gelmişti

PS 5'e gelirse güzel olur. Zaten adamakıllı oyun çıkmadan ömrünü bitirecek herhalde böyle giderse. En azından GTA 6 falan çıkınca rahat oynatır FSR 3 sayesinde.

Xbox Series X ve S desteği de var.

PS 5'e gelirse güzel olur. Zaten adamakıllı oyun çıkmadan ömrünü bitirecek herhalde böyle giderse. En azından GTA 6 falan çıkınca rahat oynatır FSR 3 sayesinde.
Zaten gelmeli PS6 2029 yılında çıkacak Ratchet and Clank sağolsun yoksa yapımcılar cihazı bitirir Pro almalarına bakar.

X ve S şuan varmı bilmiyorum onlara gelirse veya geldiyse PS5’e gelmeli aynı sistemi kullanıyorlar AMD Zen 2 çip

Zaten gelmeli PS6 2029 yılında çıkacak Ratchet and Clank sağ olsun yoksa yapımcılar cihazı bitirir Pro almalarına bakar.

X ve S şu an var mı bilmiyorum onlara gelirse veya geldiyse PS5'e gelmeli aynı sistemi kullanıyorlar AMD Zen 2 çip

2 konsola da gelmedi. Uzun sürüyor sanırsam. FSR 3'ü bile adam etmek için 1 sene uğraştılar.

The Last of Us oyununda olur.
Bir de reddit sayfasında hangi modu indirmem lazım, güncel sürüm vs çıktı mı ?
Modu sadece oyunun olduğu klasöre mi atacağım ?

Malum herşey çok hızlı gelişiyor yetişemiyorum.
En son nvidia ile FG açmışlardı biz amd kullanıcıları da izliyorduk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı