Akıcılık yerinde, UI ne bilmiyorum maalesef ama mod olduğundan dolayı ara sıra altyazılarda bozulma olabiliyor o da okunmayacak seviyede değil.@Indra128 hocam onu düzeltecekler deneme sürümü ondan. Luke fz düzeltip bir video atmıştı aslında.
Akıcılık yerinde, UI ne bilmiyorum maalesef ama mod olduğundan dolayı ara sıra altyazılarda bozulma olabiliyor o da okunmayacak seviyede değil.@Indra128 hocam onu düzeltecekler deneme sürümü ondan. Luke fz düzeltip bir video atmıştı aslında.
Baldur's Gate 3 ve Starfield da FSR 2.2 açın gayet güzel gözüküyor 2 oyunda. Ayrıca Baldur's Gate'in ayarlarında FSR 1 bile var zaten ikisini de seçebiliyorsun ve FSR 2.2'nin farkı belli oluyor.
Bütün kartlarda çalışan ve donanım istemeyen sistem için harika. Umarım AMD ve Intel bunları daha çok geliştirir.
Last of us da ki zaten FSR 2 dir en az diye tahmin ediyorum.Gayet iyi ama şaşırdığım şey kalitede öyle fark edilir pek bir şey olmadı FSR 2'nin görüntü kalitesine göre epey fark var.
RX 6600
Hocam bu mod halis mi?RTX ekran kartı olanlar için yeni bir mod çıkmış.
![]()
Release Build 0.30 · Nukem9/dlssg-to-fsr3
Installation instructions ("READ ME.txt") are provided in the corresponding zip archives. The DLSSTweaks Edition should be used if you have DLSSTweaks installed. An Nvidia RTX graphics card is requ...github.com
AŞIRI HEYECANLIYIM DENEMEK İÇİN. BEKLE BENİ RTX AÇIK 60FPS CYBERPUNK
@Skynel ben bilmiyorum. NVIDIA kullanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.