FSR 3 modları çoğalıyor!

Kare oluşturma var hocam evet güncel
Oyun ekstradan kontrol ediyor sanırım RTX 4000 kart yoksa ayarlarda FG seçeneği görünmüyor. Belgeler>dying light 2>out>settings konumundaki video.scr dosyasını notepad ile açın, DLSS ve Frame generation ile alakalı ayarları oradan düzenlemeyi deneyin belki işe yarar.

Bu arada AC mirage ve Elden Ring'de bulunan FG modları ile uyumlu çalışıyormuş Nukem'in modu.

Sanırım yeni bir sızdırma olmuş Dying Light 2 için deneyeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD Kartlar'da çalışıyor mu The Last of Us Part 1 yüklü denemek isterim.

Sanırım yeni bir sızdırma olmuş Dying Light 2 için deneyeceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bunu görmüştüm hocam ama linkler kırktı. Güncellemiş herhalde.

Bir önceki modu yükledim ara sahnelerde oyundan atıyordu bu en son gelen link bu sorunlar çözülmüş olan daha güncel sürüm mü sormak istiyorum.
Emin değilim hocam, daha deneyemedim. Dying Light 2 şu an güncelleniyor. Eski sızıntı, Dying Light 2 için modun çalışmadığını gösteriyordu. Yeni sızıntı arşivinde bir .pdf dosyası var; içinde 'Dying Light 2 için çalışıyor' yazıyor. Eğer benim de sorunsuz çalışırsa, bildireceğim. Bu şekilde ilerleme olup olmadığını öğreniriz.

210 ve 220 modların boyutu aynı ama bilemiyorum hocam.

@Hadixcanim

Discord linki var modlarda. Yüksek ihtimalle ya gizli ya değiştirdiler.

Evet hocam, ben de bir heyecanla o linklere tıkladım ancak nafile...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı