2K'da 120 FPS veriyorsa mutant 3060.
3070 olsa bile yine nasıl 2K'da 120 alıyor gene garip değil mi? Gerçi 80-90 alsa optimize ayarlar ile görür.
2K'da 120 FPS veriyorsa mutant 3060.
Vallahi hocam, Ray Tracing texel Extreme (RTX) ben böyle biliyorum. Gayet de adı gibi belli ediyor kendini.
Ayrıca, frame gen çıkmadan nasıl adını kapsıyor garip.
Evet yine garip DLSS açık muhtemelen.3070 olsa bile yine nasıl 2K'da 120 alıyor gene garip değil mi? Gerçi 80-90 alsa optimize ayarlar ile görür.
şehirlerde 90 a kadar düşüyor açık alanlarda 130'u bile görüyor hocam baya yüksek bende anlamadım3070 olsa bile yine nasıl 2K'da 120 alıyor gene garip değil mi? Gerçi 80-90 alsa optimize ayarlar ile görür.
Sonradan gelen teknolojileri de onun içine ekliyorlar, mesela MB Bannerlord da RT yok diye biliyorum ama reflex ve DLSS var, NVIDIA RTX on vs off diye FPS ve ms değerlerini paylaşıyordu hesabından.
Evet hocam dlss açık kalite yada balanced moduydu.Evet yine garip DLSS açık muhtemelen.
Şehirlerde 90'a kadar düşüyor açık alanlarda 130'u bile görüyor hocam bayağı yüksek bende anlamadım![]()
Şimdi alan wake 2'de yapmaya gidiyorum bakalım 80'den kaça çıkacak.Optimize ayarlar işe yarıyor. Ben denedim daha önce 1-2 oyunda fark belli oluyor yani cidden.
Aynen hocam baya fark ettiriyor 4080'im olsa yinede optimize ayarları kullanırdım yer yer çünkü gerçekten çok fps kazandırıyor ve görsellikten önemli bir detay kaybolmuyor kesinlikle.Optimize ayarlar işe yarıyor. Ben denedim daha önce 1-2 oyunda fark belli oluyor yani?
Şimdi Alan Wake 2'de yapmaya gidiyorum bakalım 80'den kaça çıkacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.