FSR 3 modları çoğalıyor!

Oyunu sonunda indirebildim. 1650M Acer nitro 5. Masaüstü/Dizüstü gtx 10 ve 16 kartlar için nasıl yapılacağını birazdan anlatacağım :) Bu arada şu sol kenardaki physx watermarkı nasıl kaldırılıyordu ya?
Nasıl yaptınız hocam 10\16 serisinin baya işine yarayacak anlatırsanız nukem modu ile mi?

Hocam, aktivasyon gerçekleşiyor ancak Nukem modu çalışmıyor. Normal olarak FSR kalite ayarı ile bile 90 FPS aldığımı bilmiyordum ben...

Çalışmadı, ama NVIDIA FG tiki koyabildim.

Bunu yapmak için öncelikle proxyi kurdum, ardından Cyberpunk için yapılan FSR2 modunu yükledim. Bu DLSS seçeneğini görünür kıldı. Ardından kare oluşturma da açıldı. Ancak aktif etsem de bir fark göremedim. Sonra Nukem modunu kuracaktım ama FSR2 ve Nukem modu "nvngx.dll" adlı bir dosya ile çalışıyor. Yani isim olarak çakışıyorlar, birisini silmeden diğerini koyamıyorsun klasöre.

Oyunu sonunda indirebildim. 1650M Acer nitro 5. Masaüstü/Dizüstü gtx 10 ve 16 kartlar için nasıl yapılacağını birazdan anlatacağım :) Bu arada şu sol kenardaki physx watermarkı nasıl kaldırılıyordu ya?
1703094624463.png

@metalheadbangg hocam DLSS 3 fg mi FSR 3 fg mi?
FSR 3 tabii ki DLSS kullanma ihtimalimiz hiç yok. Bazı kullanıcılar intel XeSS ile daha iyi frame time aldığını daha akıcı hissettirdiğini belirtiyor. Linkleri ve anlatımı hazırlayayım ben.

@Hadixcanim eyvah yandık fg için kullandığım dll denetim masasını iptal ediyor. Mecburen orjinale geçip ayarı kapatmam lazım :D
Edit: Driver son sürüm değilmiş benim onları falan da güncelleyeyim ya of :S

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı