FSR 3 modları çoğalıyor!

Screenshot_2023-12-20-22-06-42-15_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg

Cyberpunk 2077'de çalışıyormuş. Orijinal versiyonuna sahip olmadığım için deneyememiştim.

Hocam darlamak istemiyorum ama en azından atmayacaksanız söyleseniz olur mu? Bu mod karşılığında para ödediniz paylaşmak istememeniz en büyük hakkınız tabii ki.
Yok, gerçekten paylaşmak istiyorum. Amacım bir oyunda FSR 3 modu ile bir video çekip YouTube'a yükleyip açıklamasında da modu paylaşmaktı. Hiçbir oyunda test edemediğim için bunu yapamadım. Yarın yapmaya çalışırım.

Hocam, sorunuzu tam olarak anlayamadım, ama şunu söyleyebilirim:

Proxy kullanılarak yapılan işlem: Hangi tür kartı kullanırsanız kullanın, kartınızı 4090 gibi gösteriyor.

Artıları: Kartınızı 4090 gibi göstermek.

Eksileri: DLSS ve FSR hala açılamıyor.

Cyperfsr adlı bir mod: Tüm kartlar için DLSS seçeneğini aktifleştiriyor. DLSS upscaling, FSR upscaling ile değiştiriyor. Yani, DLSS olan tüm oyunlarda FSR kullanabiliyorsunuz.

Şimdi, bu iki modu birleştirerek hem kartı 4090 gibi gösteriyoruz hem de DLSS'i FSR'ye çeviriyoruz. DLSS'i FSR'a çevirdiğimizde sistem otomatik olarak NVIDIA FG'yi açabilir olarak gösteriyor. Ancak, cihazınız donanımsal olarak desteklemediği için FG açsanız da bir etkisi olmuyor.

Burada Nukemin modu devreye giriyor. Donanımsal olan NVIDIA FG kısmını yazılımsal AMD FG modu ile değiştiriyor.

Ancak, bir sorun var: Cyberfsr modu ve Nukemin modu, oyunun klasörüne "nvngx.dll" adlı bir dosyayı ekleyerek çalışıyor. İkisi de aynı dosya adını kullandığı için ikisini birlikte kullanamıyoruz. Bunun için ekstra modifikasyon gerekiyor.

Kısaca şu an biraz daha beklememiz gerek.
Hocam bu Cyperfsr modu ne? Her yerden mod fışkırıyor anlamadım gitti 😀 Birde Rtx serisi kullanıcıları için gerek yok değil mi?

-nvapi64.dll indirin. c:\windows\system32 konumundaki nvapi64.dll ismini "nvapi64ori.dll" olarak değiştirin ve indirdiğiniz DLL dosyasını System32'ye atın.

-Sistem>Ekran>Grafikler>Varsayılan grafik ayalarını değiştir>Donanım Hızlandırmalı GPU Zamanlamasını aktif edin.(yeniden başlatma gerektirir)

-Nukem9 modunu indirin ve oyunun .exe dosyasının bulunduğu yere atın.
-"DisableNvidiaSignatureChecks.reg" isimli regedit kayıt dosyasını çalıştırın ve uygulayın.

-Oyunu açıp FSR ya da XeSS ile FG aktif edin. DLSS kullanmayı denemeyin seçeneğe geçiş yapabilseniz bile muhtemelen crash yersiniz.

-1650M cihazımda 80 fpsleri gördüm oyunun kendi benchmarkında( Çoğu ayar yüksekte bazıları oto mediumda idi saldım. Geniş bir zaman diliminde ayrıntılı test edeceğim.
GTX 10 ve 16 kartların hepsine uygulanabilir. Daha altında maalesef olmaz çünkü Windowsta Donanım hızlandırma ayarı yok. Olsaydı çalışırdı ama.
-Online oyun oynuyorsanız orijinal nvapi64.dll dosyasına geri dönün ne olur ne olmaz.
-Bazı kullanıcılar XeSS ile daha akıcı bir deneyim elde etmiş. Deneyin ve deneyimlerinizi paylaşın :)
Şuan forumdan biri deniyor hocam 1050 ile beraber bekliyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı