FSR 3 modları çoğalıyor!

Eee peki hocam bu kadar alan var madem. Neden şimdiye kadar bunları görmedik sağda solda?

Yani Discord kanallarında bununla ilgili duyuru veya herhangi bir şey var mı?
Ben de bilmiyorum hocam. Kurallarda tabiki dosyaları paylaşmayın yazıyor. 700 kişiye yakın sunucu. GrzybxYT'den bahsediliyor. Hiçbir şeyi değiştirmeden LukeFZ'nin modlarını satıyormuş.
Onun dışında insanlar bir sızıntı gördüğünde paylaşıyor ama hiç yok denecek kadar az. Gerçekten ilginç. 700 kişinin olduğu sunucudan neredeyse hiçbir sızıntı olmuyor.

Ben de bilmiyorum hocam. Kurallarda tabii ki dosyaları paylaşmayın yazıyor. 700 kişiye yakın sunucu. GrzybxYT'den bahsediliyor. Hiçbir şeyi değiştirmeden LukeFZ'nin modlarını satıyormuş.
Onun dışında insanlar bir sızıntı gördüğünde paylaşıyor ama hiç yok denecek kadar az. Gerçekten ilginç. 700 kişinin olduğu sunucudan neredeyse hiçbir sızıntı olmuyor.

O zaten ayak yapıyor. Bende buna şaşırdım. Enteresan.

1703169731049.png

1050 ile açtım, fg hala çalışmıyor ama DLSS açabildim :D

CyberPunk'ta son paylaşılan FSR3 moduyla AMD Frame Gen modunu nasıl kullanıyoruz? Veya kullanabiliyor muyuz?

Cyberpunk'ta son paylaşılan FSR3 moduyla AMD Frame Gen modunu nasıl kullanıyoruz? Veya kullanabiliyor muyuz?

1- 210 isimli dosyayı oyunun bulunduğu yere at.
2-CyberFSR-D3D12-Proxy-Mods isimli dosyanın İçindekileride oyunun içine at.
3-Signature isimli dosyanın içindeki EnabledSignatureOverride dosyayı çalıştır ve evet de.

Sonra oyuna gir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı