FSR 3 modları çoğalıyor!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

nukem modu gerçekten tüm dlss 3 olan oyunlarda çalışıyor gibi.

Rtx kartı olanlar için mükemmel.

Bizim modcu FSR üzerinden bir şeyler yapmıyor da gidiyor DLSS üzerinden bir şeyler yapıyor. Ben çözemedim bu işi.

LukeFz, DLSS üzerinden bir şeyler yapması, şahsen GTX kullanıcısı olarak beni hiç mutlu etmedi. DLSS seçeneğine kendi FSR modunu entegre etmiş ancak çok kötü çalışıyor.

Nukem'in FSR (DLSS içine entegresi) Yağmur yağdığı zaman çok kötü oluyor görüntü.

1703245791315.png

Oyunun kendi FSR seçeneği:

1703245828275.png

Bizim modcu FSR üzerinden bir şeyler yapmıyor da gidiyor DLSS üzerinden bir şeyler yapıyor. Ben çözemedim bu işi.
Bencede çok saçma zaten Rtx kartlara yönelen mis gibi nukem var kardeşim amd ve gtx kartlara yoğunlaşsana, birde her oyuna hemen aynı anda getirince karmaşa oldu teker teker getir ama adam gibi getir. Şuan amd ve gtx kartlara da stabil çalışmaması beni de üzüyor. Ayrıca nukem'in yapımcısı modla baya ilgileniyor son gelen sürümde daha yüksek fps kazandırıyor gibi geldi eğer LukeFz yapamayacaksa nukem'in yapması lazım bu işi.

LukeFz, DLSS üzerinden bir şeyler yapması, şahsen GTX kullanıcısı olarak beni hiç mutlu etmedi. DLSS seçeneğine kendi FSR modunu entegre etmiş ancak çok kötü çalışıyor.

Nukem'in FSR (DLSS içine entegresi) Yağmur yağdığı zaman çok kötü oluyor görüntü.

Eki Görüntüle 2061137

Oyunun kendi FSR seçeneği:

Eki Görüntüle 2061139

Normalde mod yapanlar DLSS için ayrı FSR için ayrı yapıyordu. Bunlar FSR modunu DLSS ile entegre edip bir şeyler yapıyor. Yav zaten teknoloji FSR üzerine.

DLSS açınca oyun akıcı, FSR açınca akıcı değil. Böyle saçmalık var mı yani?

FSR modunu FSR üzerinden yapmıyorlar.

LukeFz Bide bu işi para ile yapıyor ve adam akıllı beceremiyor gibi gözüküyor. Nukem mis gibi bedava yapıyor ve çok da güzel çalışıyor. Eğer LukeFz bu modu beceremese yada salarsa 6 dolar verenler yancak gerçekten üzücü bir durum.

Bencede çok saçma zaten RTX kartlara yönelen mis gibi nukem var kardeşim AMD ve GTX kartlara yoğunlaşsana, bir de her oyuna hemen aynı anda getirince karmaşa oldu teker teker getir ama adam gibi getir. Şu an AMD ve GTX kartlara da stabil çalışmaması beni de üzüyor. Ayrıca Nukem'in yapımcısı modla bayağı ilgileniyor son gelen sürümde daha yüksek FPS kazandırıyor gibi geldi eğer LukeFz yapamayacaksa Nukem'in yapması lazım bu işi.

Bu lukefz Starfield modunu da yaptı DLSS 3 üzerine. Ama biz FSR üzerine yönelecek derken top bir anda DLSS üzerine yöneliyor. Hayır zaten DLSS üzerinde AMD kullanıcıları bir şey açsa ne açmasa ne?

Şimdi ise mod dosyalarının arasına DLSS ile ilgili dosyalar koyuyor. Bak ilk sızan sürümde Uncharted oyununda denedim ben FSR 2 üzerinden oyun çok iyi ve stabil hem de bayağı akıcıydı. Şimdi en güncel sürüm ile oynuyorum oyunda ne akıcılık var ne bir şey. Üstelik bir de DLSS seçeneği açılıyor Uncharted oyununda AMD kartlarda. Olacak gibi değil yani.
Bunca zaman AMD üzerinde DLSS seçeneği ilk defa görüyorum. Normalde gizli oluyor.

LukeFz bir de bu işi para ile yapıyor ve adamakıllı beceremiyor gibi gözüküyor. Nukem mis gibi bedava yapıyor ve çok da güzel çalışıyor. Eğer LukeFz bu modu beceremese ya da salarsa 6 dolar verenler yancak gerçekten üzücü bir durum.

Bence salmaz ama para ile yapan para ile yapmayandan daha kötü yapıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı