Böyle iş olmaz. Nukem ile adamlar oynuyor. Bizim ne suçumuz var?
Aslında bizde oyunuyoruz. Hem @Geralt Victarious hocamız sağ olsun onun sayesinde.
Çok fazla ayar kurcalamayinca çalışıyor. Yani biz adamdan fazla test ediyoruz yüksek ihtimalle.

Böyle iş olmaz. Nukem ile adamlar oynuyor. Bizim ne suçumuz var?
Geralt'in videosunda ki en son mod 0.7 surumu mu ?Aslında bizde oyunuyoruz. Hem @Geralt Victarious hocamız sağ olsun onun sayesinde.
Çok fazla ayar kurcalamayinca çalışıyor. Yani biz adamdan fazla test ediyoruz yüksek ihtimalle.![]()
Hem 0.6.0 sürümü hem de 0.7.0 sürümü var hocam.Geralt'in videosunda ki en son mod 0.7 surumu mu ?
LukeFZ'in son sürümünü denedim 1650'de fakat bana Nukeminki kadar ne kaliteli ne de performanslı geldi. Sizin deneyimleriniz nasıl?LukeFz, DLSS üzerinden bir şeyler yapması, şahsen GTX kullanıcısı olarak beni hiç mutlu etmedi. DLSS seçeneğine kendi FSR modunu entegre etmiş ancak çok kötü çalışıyor.
Nukem'in FSR (DLSS içine entegresi) Yağmur yağdığı zaman çok kötü oluyor görüntü.
Eki Görüntüle 2061137
Oyunun kendi FSR seçeneği:
Eki Görüntüle 2061139
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.