FSR 3 modları çoğalıyor!

Hocam dere değil de nukemdekiler herkes çok iyi kullanıyor biz güncelleme bekliyoruz. Hayır FSR tamamlanmamış olsa anlarım da böyle olmaz. Ne farkımız var NVIDIA'dan. Eksiğimiz de var bence.

NVIDIA modunu kullanıp da sorun yaşayanlar çok. Bekleyeceğiz artık. Resmi olarak gelmesine var mesela. En azından mod olarak şu an elimizde çalışıyor.
İstesen oyun crash yemediği sürece bu mod ile oyunu baştan sonra bitirirsin.

NVIDIA modunu kullanıp da sorun yaşayanlar çok. Bekleyeceğiz artık. Resmi olarak gelmesine var mesela. En azından mod olarak şu an elimizde çalışıyor.
İstesen oyun crash yemediği sürece bu mod ile oyunu baştan sonra bitirirsin.
Dlss kare olusturmayi actigimda cokuyor oyun, ayni sorun sizde de var mi?

Proxy dosyasının linki var mı hocam bende cyper'ın dosyası ile 0.6 sürüm var.

Burada:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

DLSS kare olusturmayi actigimda cokuyor oyun, ayni sorun sizde de var mi?

Evet. DLSS + Kalite seçeneğini aç sadece. Diğerlerini elleme kapalı kalsın.

Burada:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet. DLSS + Kalite seçeneğini aç sadece. Diğerlerini elleme kapalı kalsın.

Onu seçtiğim elim kırılsın, şimid modu kaldırsam bile tekrar yüklediğimde oyun crash yiyor daha açılmadan.

Onu seçtiğim elim kırılsın, şimid modu kaldırsam bile tekrar yüklediğimde oyun crash yiyor daha açılmadan.
Tekrar sildim dosyalari geri koydum sonra enable secenegini yaptim ne zaman cd projekt logosu gelse cokuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı