FSR 3 modları çoğalıyor!

Tabloya bak. sanki oyun yapıyoruz.

1703342022220.png

Yok yani şunu demek istiyorum. FSR 3 olunca bambaşka bir görüntü görmiyeceğiz sonuçta. En son sürüm olan FSR 2.2.2'in daha gelişmiş hali.

DLSS kalite ve XeSS Kalite çok fazla FPS yükseltmiyor.

Örnek; Cyberpunk 2077 oyununda XeSS ve FSR 2 arsında 15-20 FPS fark var. Bu fark görüntü kalitesinden kaynaklanıyor bence. FSR 2'nin görüntü kalitesi düşük olduğu için daha yüksek FPS veriyor. Bunun üstüne Frame Generation açtığın zaman 2katı geçebiliyor FPS.

Yani şu an konuşmak için erken. FSR 3 olarak gelecek oyunlara. FSR 2'den de güzel gözükeceği kesin.

Zaten modların FSR 2 olarak çalıştığı bence gerçek. Görüntü aynı görüntü. pırpır devam ediyor vs.
DLSS Kalite FSR 2 ile aynı performansı veriyor gördüğüm her örnekte, ve XeSS'de son sürümlerde performans olarak aynı seviyelere geldi diye biliyorum.

Dediğim gibi, ben şu an "FSR2'den güzel gözükeceği kesin" demek için erken olduğunu düşünüyorum. Elimizde FSR3 olan 3 oyun var ve modlar var, ve sadece 1 tanesi güzel bir sonuç verdi diye "FSR3 artık DLSS seviyesinde" demek bana yanlış geliyor.

DLSS Kalite FSR 2 ile aynı performansı veriyor gördüğüm her örnekte, ve XeSS'de son sürümlerde performans olarak aynı seviyelere geldi diye biliyorum.

Dediğim gibi, ben şu an "FSR2'den güzel gözükeceği kesin" demek için erken olduğunu düşünüyorum. Elimizde FSR3 olan 3 oyun var ve modlar var, ve sadece 1 tanesi güzel bir sonuç verdi diye "FSR3 artık DLSS seviyesinde" demek bana yanlış geliyor.

4 tane oyunda var hocam. 2 tanesi eylül ayında çıkan oyunlardı. Onları bence listeden def etmek lazım. Çünkü berbat ötesiydi. Resmen demo gibi bir şey.

FSR 3, avatar ve Like a Dragon oyunundan sonra başlıyor.

FSR2'den güzel gözükmesi lazım dedim çünkü öyle. Yoksa bir anlamı yok. O yüzden kesin. Ufak sorunlar bile düzelse yine de FSR 2'den iyi olmuş oluyor. DLSS kıvamına gelir mi orasını bilmem ama. Ben bunun için kesin dedim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı