Resmi olarak FSR 3 Alan Wake 2'ye gelmesi gerek modla falan olacak iş değil.
NVIDIA abimiz tüm oyunlara sponsor oluyor. Böyle nasıl gelsin hemen?
Sırf FSR 3 bitmedi diye, kendi sponsor olduğu starfield oyununa DLSS 3 önceden geldi.
Resmi olarak FSR 3 Alan Wake 2'ye gelmesi gerek modla falan olacak iş değil.
NVIDIA abimiz tüm oyunlara sponsor oluyor. Böyle nasıl gelsin hemen?
Sırf FSR 3 bitmedi diye, kendi sponsor olduğu starfield oyununa DLSS 3 önceden geldi.
Ya zaten bu NVIDIA kullanan kesim aynı bizim malum iktidara oy veren kesimle aynı kafa hiçbir farkı yok yemin ediyorum.
Umarım ciddi değilsindir çünkü bu kafa yapısı hiç sağlıklı değil. Cidden. Senin iyiliğin için diyorum. Mantıklı, aklı yerinde olan hiçbir insan evladı böyle bir şey yazmış olamaz çünkü. İyi bir şey değil bu.Ya zaten bu nvidia kullanan kesim aynı bizim malum iktidara oy veren kesimle aynı kafa hiçbir farkı yok yemin ediyorum.
Umarım ciddi değilsindir çünkü bu kafa yapısı hiç sağlıklı değil. Cidden. Senin iyiliğin için diyorum. Mantıklı, aklı yerinde olan hiçbir insan evladı böyle bir şey yazmış olamaz çünkü. İyi bir şey değil bu.
Leaked Mod Let's You Enable AMD FSR 3 "Frame Generation" In Any FSR 2 Game, Supports Both AMD & NVIDIA GPUs
Yavaş yavaş modlar sızıyor galiba.
Oradan gördüm zaten. LukeFZ bir şey demedi bu konuyla ilgili daha.
Bir kod atmış ama anlamadım ne kodu buLeaked Mod Let's You Enable AMD FSR 3 "Frame Generation" In Any FSR 2 Game, Supports Both AMD & NVIDIA GPUs
Yavaş yavaş modlar sızıyor galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.