FSR 3 modları çoğalıyor!

RDNA 3 kartlarda Alan Wake 2'de hata alanlar için;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

7.2 sürümünü Alan Wake 2 RX6700 sorunsuz çalışır mı acaba şu an oyun iniyor deneyeceğim.

7.2 sürümünü Alan Wake 2 RX6700 sorunsuz çalışır mı acaba şu an oyun iniyor deneyeceğim.

Bende hata verdi hocam. Ne sürüm denediysem olmadı.

Artık fazla kurcalamıyacağım. Tablo kısmında çalışıyor gözüküyor uygulamaya gelince çalışmıyor.

FSR 2 ile açılan modlar DLSS tarafına kaydı, sürücü hatası veriyor oyunlar. 2 tane oyun öyle gümledi.
Ben biraz pas geçiyorum bu işe artık. :D Böyle olmaz bu iş.

Sabretmek lazım. 1 ay artık neyse. Bu modcuya pek kanım ısınmadı. :D

Artık fazla kurcalamıyacağım. Tablo kısmında çalışıyor gözüküyor uygulamaya gelince çalışmıyor.

FSR 2 ile açılan modlar DLSS tarafına kaydı, sürücü hatası veriyor oyunlar. 2 tane oyun öyle gümledi.

Nukem Gtx serisi ve Amd kartlara el atsa çok iyi olacak ama hiç umursamıyor.

Nukem GTX serisi ve AMD kartlara el atsa çok iyi olacak ama hiç umursamıyor.

Ön yargılı olabilirim ama beta diye bir şey demiyordum bu nasıl beta?

Bir sürüm yükselirken sorunları düzeltilir. Çalışmayan oyun varsa çalışır. Ne bileyim daha iyi olur.

Gelen güncellemeler ilk önce FSR üstüneydi şimdi ise DLSS tarafına kaydı. İlk başta çalışan oyunlar en güncel sürümde çalışmıyor mesela. Tablo ile birebir yapıyorsun yine yok.

Puredark'ın bu işe el atması lazım.

DX sürümüne baktınız mı? Dün o oyunla denerken DX11 crash veriyordu örneğin ama DX12 sıkıntısız bir şekilde açtı.

Nukem Gtx serisi ve Amd kartlara el atsa çok iyi olacak ama hiç umursamıyor.
Adamın yaptığı mod Nvidia'nın Streamline projesini kullanıyor. AMD'de ona destek vermediğinden sırf AMD için yeni bir program yazması gerekicek, ki LukeFz nin yaptığı da bi bakıma o.

Bence LukeFz'ye de çok pok atmamak lazım, çünkü FSR2 açık kaynak kodlu olduğundan yapımcıların ne derece entegre ettiği vs değişebiliyor.

DX sürümüne baktınız mı? Dün o oyunla denerken DX11 crash veriyordu örneğin ama DX12 sıkıntısız bir şekilde açtı.

Adamın yaptığı mod NVIDIA'nın Streamline projesini kullanıyor. AMD'de ona destek vermediğinden sırf AMD için yeni bir program yazması gerekecek, ki LukeFznin yaptığı da bir bakıma o.

Bence LukeFz'ye de çok pok atmamak lazım, çünkü FSR2 açık kaynak kodlu olduğundan yapımcıların ne derece entegre ettiği vs değişebiliyor.

Oyun zaten DX12 hocam.

Puredark çıkarsın o halleder işi. Belki LukeFz tekrar baştan bir UI yapmaya çalışıyor da olabilir. Bekleyip göreceğiz. Pek yeni UI yapacağını sanmıyorum ama zaman gösterecek.

Kendisi herhalde NVIDIA kullanıyor gibi sanki. Testleri başkası yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı