Evet.
7.2 ile denedim crash veriyor.
7.2 ile denedim crash veriyor.
Normalde çalışması gerek. Bazen böyle aksaklık yapabiliyor mod. Başka çözüm düşünüyorum ama yok yani bundan başka.
Bir de 7.2 210 sürümünü attıktan sonra cyper ve proxy dosyalarını içine atın. Bir de öyle deneyin bakalım çalışacak mı?
Normalde çalışması gerek. Bazen böyle aksaklık yapabiliyor mod. Başka çözüm düşünüyorum ama yok yani bundan başka.
Bir de 7.2 210 sürümünü attıktan sonra cyper ve proxy dosyalarını içine atın. Bir de öyle deneyin bakalım çalışacak mı?
Bu AMD gerçekten kullanıcılarını sınamaya mı çalışıyor anlamadım hala. Bari açık kaynak kodunu yayınladıktan sonra resmi olarak birkaç oyuna getirin de deneyelim bu ne artık hala NVIDIA kartlar için mod yapılıyor bir tane insan evladı çıkıp AMD kartlar için mod yapmıyor doğru düzgün. RDR2 için frame gen modu geldiğini duydum ani hyplenarak gittim indirdim ancak çalışmadı. Meğer RTX kartlar için yapılmış bir modmuş. Müşterisini bu kadar siplemeyen bir firma görmedim ben.
Hocam TLOU icin hangi sürüm ve dosyayı atmam lazım 0.7.2 ve 0.7.3 sürümlerinin 200 ile biten dosyalarını attım ancak drop yiyordum ve alt yazı bozuluyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.