DA videosu.
Haklı sallamış bu arada, NVIDIA'ya kızmış bayağı.Bakalım ne sallamış gene.
Haklı sallamış bu arada, NVIDIA'ya kızmış bayağı.
Adamlar için çöpe atmak değil o. Yenisini aldırmaya çalışıp 2 senede bir kar etmek demek. Aynı EA'nın her sene FIFA çıkarıp öncekileri satıştan kaldırması gibi. Bunu yapamadıkları için her ekran kartı çıkardıklarında yeni bir özellik ekliyorlar. Ya da eklemiş gibi gösteriyorlar.Yorum kısmına başa tuturduğu yazıyı ben çok kez söyledim. Bunu yazdıysa o zaman sorun yok.
Bu iş yayılıyor. Yayılması iyidir. NVIDIA ne atak yapacak bakalım.
NVIDIA zaten 1 sene önde başladı bu olay yüzünden. Elde edeceğini çoktan etti ediyor da.
Çok güvenilir kaynaklara baktığınız zaman hemen hemen DLSS 3 ve FSR 3'ün bazı hataları ve negatif yanları aynı. O yüzden 2 sene kullanılan bir ekran kartını çöpe atmak tekellikten çok öte bir hareket.
Bir nevi kendi kartlarını çöpe atmak demek.
Adamlar için çöpe atmak değil o. Yenisini aldırmaya çalışıp 2 senede bir kar etmek demek. Aynı EA'nın her sene FIFA çıkarıp öncekileri satıştan kaldırması gibi. Bunu yapamadıkları için her ekran kartı çıkardıklarında yeni bir özellik ekliyorlar. Ya da eklemiş gibi gösteriyorlar.
Bu arada RDR2 fg modu hala sıkıntılı bende. Bazen oyun çöküyor, çözünürlük patlıyor, oyun donuyor, Motion Vector'ler kafayı yiyor vs. yine de stabil ayar yapmayı başardım. 90FPS RDR akıyor.
Yakında bu mod hakkında detaylı video yaparım.
7.3 isimli dosyanın içinde bulunan 210 isimli klasörün içinde ne varsa, oyunun kurulu olduğu yere atacaksın.
Bu video yardımcı olur belki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.