FSR 3 modları çoğalıyor!

Güzel teknolojiye benziyor. AMD oyun dışındaki konularda çok eksik. Artık böyle teknolojilerin gelmesi şart. Umarım bu ilk adım olur bu taraftaki.
Çooooooooook yavaşlar ve hantallar. Biraz hızlansalar iyi olacak artık masaya yumruk vurulması gerekiyor.

Güzel teknolojiye benziyor. AMD oyun dışındaki konularda çok eksik. Artık böyle teknolojilerin gelmesi şart. Umarım bu ilk adım olur bu taraftaki.

AMD kopyala yapıştır yapmayı bırakması lazım. Kendi ileri görüşlü işlere adım atsa süper olacak. NVIDIA kartlarda olan bir özellik bu yine.

AMD kopyala yapıştır yapmayı bırakması lazım. Kendi ileri görüşlü işlere adım atsa süper olacak. NVIDIA kartlarda olan bir özellik bu yine.
Gerçekten öyle yapıyorlar herhalde, artık AMD'nin NVIDIA'yı taklit ettiğini düşünmeye başladım. Yakında RR çıkarırlar ve adını FSR 3.5 koyarlarsa şaşırmam.

Bu arada arkadaşlar teşekkürler. Ghosting sorunu renderer.ini deki bir şeyi false yapınca çözüldü. Artık oyunu açmak için dosyayı sürekli silmeme de gerek kalmadı. Türkçe Yama modla çakıştığı için DLSS kapanıp düz FSR açıldı ve bu sayede mod ile düz oyun arasındaki farkı da görmüş oldum.(Sonra modu tekrar kurdum tabi.)
Normal oyun 35 fps veriyor. Akıcı hissettirmiyor.
FSR3 FG ile ise 70-75 FPS. Akıcı ayrıca. Ultra Quality seçtim. Oyunun sunduğu en yüksek ayarlar. RT kapalı.

Gerçekten öyle yapıyorlar herhalde, artık AMD'nin NVIDIA'yı taklit ettiğini düşünmeye başladım. Yakında RR çıkarırlar ve adını FSR 3.5 koyarlarsa şaşırmam.

Taklit ediyor hocam ya. DLSS çıkmasa vallahi böyle bir teknoloji çıkarmazdı AMD. NVIDIA Ne yapıyorsa onu yapıyor.

Tabii ki rekabete karşı gelmesi için aynı teknolojiden çıkarması lazım ancak, yeni yaptıkları bir şey yok ki.

NVIDIA'yı ben sırf Denetim Masası özellikleri için seviyorum. İçi dolu dolu. Bizde 10 özellik var yok.

Tamamdır çalıştırdım ancak TR yama ile birlikte çalışmıyor umarım çözümü bulunur.

Starfield UI sorunun çözümü var mıdır acaba diye merak ediyorum.

Eğer Türkçe yama ile mod çakışıyorsa bunu modcunun bilmesi gerek. Türkçe yamayı çözecek kendi bir şey yapması lazım o zaman. Önemser mi bilmem artık.

Farklı bir Türkçe yama varsa o sorunu çözer belki. Sorunsuz oynayan var aslında Türkçe yama ile.

Son düzenleme:
Tamamdır çalıştırdım ancak TR yama ile birlikte çalışmıyor umarım çözümü bulunur.

Starfield UI sorunun çözümü var mıdır acaba diye merak ediyorum.
TR yama da winmm.dll kullanıyorsa bırakın yamanınki kalsın.
d3d11 ya da 12 (x64) dll indirip atın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı