FSR 3 modları çoğalıyor!

Tamamdır çalıştırdım ancak TR yama ile birlikte çalışmıyor umarım çözümü bulunur.

Elindeki yamayı sil exe li yama ise sinnerclown un sitesindeki yamayi at , ama ondan önce fsr modunu tekrar kur. İki mod da aynı dosyayı kuruyor oyun içine çakışıyorlar biri öbürününkini silince ikisinden biri çalışmıyor. Ghosting sorunu varsa bu arada renderer içindeki bir dosyayı false yapacaksın öyle düzeliyor. Renderer i de silmeye gerek kalmıyor artık. Oyun açılıyor. Şuan Türkçe Yama ve FSR3 ile oynuyorum ben.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır çalıştırdım ancak TR yama ile birlikte çalışmıyor umarım çözümü bulunur.

Starfield UI sorunun çözümü var mıdır acaba diye merak ediyorum.
Bende Türkçe yama ile sıkıntısız çalıştı mod. İlk önce modu ondan sonra yamayı kurmuştum. Böyle bitirdim oyunu.

Starfield'da FSR ve FG açıldığında UI sorununun olmadığını duymuştum. 0.9'u beklemek daha iyi olacaktır.

FSR açınca çöker. DLSS ve DLSS FG açık oynayacaksınız.

Eki Görüntüle 2080476
0.9 bugün geliyormuş. Tabii LukeFZ Almanya'da yaşıyor diye biliyorum. Ve evet, güncelleme ile RDR 2 desteği geliyor. 🥳🥳

Ben sıvı soğutucuyu takarken bir baktım AM4 braketi yok, yarım kaldı bilgisayar. Telefondan Google Drive'a yüklemeye çalışırım çıktığı zaman.

Sonunda.

Elindeki yamayı sil EXE'li yama ise sinnerclown un sitesindeki yamayi at, ama ondan önce FSR modunu tekrar kur. İki mod da aynı dosyayı kuruyor oyun içine çakışıyorlar biri öbürününkini silince ikisinden biri çalışmıyor. Ghosting sorunu varsa bu arada renderer içindeki bir dosyayı false yapacaksın öyle düzeliyor. Renderer i de silmeye gerek kalmıyor artık. Oyun açılıyor. Şu an Türkçe yama ve FSR3 ile oynuyorum ben.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır hallettim TR yama ve FSR3 birlikte çalışıyor artık, 2.kez tekrar bitirilir.

Bende Türkçe yama ile sıkıntısız çalıştı mod. İlk önce modu ondan sonra yamayı kurmuştum. Böyle bitirdim oyunu.

Starfield'da FSR ve fg açıldığında UI sorununun olmadığını duymuştum. 0.9'u beklemek daha iyi olacaktır.

0.8 sürümünü Starfield attım, FSR3 açınca UI sorunu var 0.9 beklemek gerekecek demek'ki.

Far Cry 6'da DLSS ve FSR 2 yoksa çalışmayacağını düşünüyorum. Ne gerek var bir de, yanlış hatırlamıyorsam gayet iyi performans sunuyordu. Sordum yine de.

Benim için sorun yok ama oynamak isteyenler için bir seçenek. DLSS 2 olsaydı getirebilirdi. FSR 1.0 olunca getiremeyebilir.

Gerçi Sıfırdan DLSS 3 modu yapan nasıl yapıyorsa, onu da yapar herhalde. Bunu Far Cry 6 için kullanmaz o kadar.

Yüksek ihtimalle getirmez ama. PureDark GTA 5'te gram ihtiyaç olmamasına rağmen getirdi mesela para kazanmak için. @Geralt Victarious

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı