FSR 3 modları çoğalıyor!

Evet CMD ekranı açık olması gerekiyor normalde.

Eğer virüs programı kullanıyorsanız Kaspersky modları silmeye başlamış. Belki dosyalarda eksik vardır. Yanlış hatırlamıyorsam isem CMD ekranını winmm.dll dosyayı açıyor.
Hmm winmm.dll dosyası yerine bir alternatif olsa keşke dikkat ettiğim kadarıyla o dosya olunca Critical Error veriyor, o dosya olmazsa da CMD ekranı kapanıyor.

Eninde sonunda SteamOS'a universal FSR 3 gelecek sonrasında da holo imajına gelir :) tabii ondan önce belli başlı tuning uygulamalarına da gelir.

Hala bize lazım olan şey afmf gibi bir ReShade modu. FSR desteği olmayan oyunlarda bile fg açabilelim diyorum ama maalesef Motion Vector gerekiyor bunun için sanırım. Yani eski oyunlarda kullanabilmek için Motion Vector enjekte eden sağlam modlara ihtiyacımız var.

Hmm winmm.dll dosyası yerine bir alternatif olsa keşke dikkat ettiğim kadarıyla o dosya olunca Critical Error veriyor, o dosya olmazsa da CMD ekranı kapanıyor.

Hocam mutlaka dosyanın çakıştığı bir şey olmalı. Yani gerekli şeylerin yapılması halinde modun çalışmaması gibi bir durum olmaması lazım.

Yani sonuçta mantık çok basit. Oyun hangi FSR sürümünü destekliyorsa o dosyayı atıyorsun çok değil 4 dosya. Yani demek istediğim mod olabilir farklı bir dosya uzantısı olabilir illa bir sorun vardır diye düşünüyorum.

Modları komple silin sonra oyunda FSR veya DLSS seçeneği açıkçası kapatın. Sonra yeniden kurun modu öyle deneyin

Battlefield V'te future frame rendering denen bir ayar var ve açınca FPS fg açmış gibi artıyor.
Hmmm acaba NVIDIA'nın yaptığını BF5 yıllar önce yapmış mıdır?

Hocam mutlaka dosyanın çalıştığı bir şey olmalı. Yani gerekli şeylerin yapılması halinde modun çalışmaması gibi bir durum olması lazım.

Yani sonuçta mantık çok basit. Oyun hangi FSR sürümünü destekliyorsa o dosyayı atıyorsun çok değil 4 dosya. Yani demek istediğim mod olabilir farklı bir dosya uzantısı olabilir illa bir sorun vardır diye düşünüyorum.

Modları komple silin sonra oyunda FSR veya DLSS seçeneği açıkçası kapatın. Sonra yeniden kurun modu öyle deneyin
Modları silmek kolayda geri yüklemek uğraştırıcı birşey o yüzden tam emin olmak istiyorum modlardan kaynaklı olup, olmadığını. Ayrıca virüs programı olarak bir tek Microsoft'un programı mevcut bende yani modlardan birkaç dosya silinmediğine eminim daha önceki sorunuza da cevap vermiş olayım.

Battlefield V'te future frame rendering denen bir ayar var ve açınca FPS fg açmış gibi artıyor.
Hmmm acaba NVIDIA'nın yaptığını BF5 yıllar önce yapmış mıdır?

İşlemciye yüklenen bir ayar bu. Yani NVIDIA'nin yapmış olduğu kendi teknolojisi. Yoksa bunun daha önceden yapılabileceğini düşünüyorum. Şartlar bu zamana uymuş demek ki.

Modları silmek kolayda geri yüklemek uğraştırıcı bir şey o yüzden tam emin olmak istiyorum modlardan kaynaklı olup, olmadığını. Ayrıca virüs programı olarak bir tek Microsoft'un programı mevcut bende yani modlardan birkaç dosya silinmediğine eminim daha önceki sorunuza da cevap vermiş olayım.

Yani hocam FSR 3 modu kararsız biliyorsun o yüzden her ihtimal olabilir çalışmaması için. Türkçe yama varken bile çalışmıyor diyenler vardı. O yüzden bu ihtimalleri düşünmek lazım. Bazen 20 tane mod kuruyorsun bir oyunda 21. Mod oyunu bozuyor mesela.

Microsoft virüs olarak algılamıyor ama Kaspersky trojan olarak algılayıp siliyormuş.

@662040 olmadı benim yedekte bulunan RDR2 dosyalarına kurayım FSR3 modunu çözülürse çok tatlı olur.

Düzenleme: Yedekteki dosyalara kurdum, hiçbir mod yoktu onda ama yine de CMD ekranı oyun açılırken kapandı sanırım bu sorun Rockstar Games Launcher ile alakalı birşey daha önceden de bu launcher ile alakalı birkaç soruna rastlamıştıım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı