FSR 3 modları çoğalıyor!

Yeterli depolama alanınız varsa en iyi seçenek bu olur.

Bu arada, oyun orijinaldır herhalde. Çünkü korsan RDR 2'de FSR ve DLSS seçenekli bulunmuyor.
Düzenleme olarak dediğim gibi: Yedekteki dosyalara kurdum, hiçbir mod yoktu onda ama yine de CMD ekranı oyun açılırken kapandı sanırım bu sorun Rockstar Games Launcher ile alakalı birşey daha önceden de bu launcher ile alakalı birkaç soruna rastlamıştıım. Yani evet original bunu da ek olarak diyim.

Düzenleme olarak dediğim gibi: Yedekteki dosyalara kurdum, hiçbir mod yoktu onda ama yine de CMD ekranı oyun açılırken kapandı sanırım bu sorun Rockstar Games Launcher ile alakalı bir şey daha önceden de bu Launcher ile alakalı birkaç soruna rastlamıştıım. Yani evet original bunu da ek olarak diyeyim.

Hocam peki Nukem ve PureDark modları çalışmıyor mu sizde? NVIDIA kart olduğu için oda bir ek seçenek.

Hocam peki Nukem ve PureDark modları çalışmıyor mu sizde? NVIDIA kart olduğu için oda bir ek seçenek.
Biraz geri de kaldım o konuda RDR2'de Frame Gen var mıydı ki? Yani bildiğim kadarıyla sadece Frame Gen varsa dediğiniz Nukem'in veya PureDark'ın modları çalışıyordu veya ben yanlış hatırlıyorum...

Biraz geri de kaldım o konuda RDR2'de Frame Gen var mıydı ki? Yani bildiğim kadarıyla sadece Frame Gen varsa dediğiniz Nukem'in veya PureDark'ın modları çalışıyordu veya ben yanlış hatırlıyorum...

Nukem ve Puredark modları ReShade üzerinden çalışıyor. Yani FG Seçeneğini ReShade üzerinden açıyorsun. Burada 2-3 kişi yapmıştı.

Videoları var hatta. RDR 2 DLSS 3 mod yazınca Türkçe rehberler çıkıyor.

LukeFZ'nin sunucusunda UI sorununa ilişkin sorduğum soruya bir cevap geldi:
Screenshot_2024-01-13-12-05-20-04_572064f74bd5f9fa804b05334aa4f912.jpg

Daha önce de söylediğim gibi DLSS FG olan oyunlarda HUDless kaynağı bulunduğu için sorun olmuyor. DLSS FG olmayan oyunlarda ise bu HUDless kaynağı yok. Bu yüzden UI'da sorun oluyor. Tabii hala bu sorun çözülebilir, DLSS FG olmayan oyunlarda başka bir şekilde HUDless kaynağının elde edilmesi gerekiyor. PureDark çözdüğüne göre çözülebilir gibi gözüküyor.

2 modu karıştırınca ortaya ReShade ile açılan bir mod çıkıyor.

LukeFZ'nin sunucusunda UI sorununa ilişkin sorduğum soruya bir cevap geldi:Eki Görüntüle 2082924
Daha önce de söylediğim gibi DLSS FG olan oyunlarda HUDless kaynağı bulunduğu için sorun olmuyor. DLSS FG olmayan oyunlarda ise bu HUDless kaynağı yok. Bu yüzden UI'da sorun oluyor. Tabii hala bu sorun çözülebilir, DLSS FG olmayan oyunlarda başka bir şekilde HUDless kaynağının elde edilmesi gerekiyor. PureDark çözdüğüne göre çözülebilir gibi gözüküyor.

PureDark ne kadar üstünde uğraştı bilemiyorum ama sonuçta bunun çözüleceğini gösterdi. O yüzden elini çabuk tutması lazım. :D

Nukem ve Puredark modları ReShade üzerinden çalışıyor. Yani FG Seçeneğini ReShade üzerinden açıyorsun. Burada 2-3 kişi yapmıştı.

Videoları var hatta. RDR 2 DLSS 3 mod yazınca Türkçe rehberler çıkıyor.
Biraz bakındım ama malesef dolaylı yoldan modlarla uyumlu değil çoğu mod için Vulkan kullanmam gerekiyor benim ama dediğiniz şekilde kullanmak için DX12 açmak lazımmış neyse sağlık olsun diyelim illa ki ileri zamanlarda çözülür sorunlar.

Biraz bakındım ama malesef dolaylı yoldan modlarla uyumlu değil çoğu mod için Vulkan kullanmam gerekiyor benim ama dediğiniz şekilde kullanmak için DX12 açmak lazımmış neyse sağlık olsun diyelim illa ki ileri zamanlarda çözülür sorunlar.

Hocam maşallah sizde de modun çalışmaması için ne gerekiyorsa varmış. Böyle olunca hata vermesi normal geldi bak şimdi. 😂

Biraz bakındım ama maalesef dolaylı yoldan modlarla uyumlu değil çoğu mod için Vulkan kullanmam gerekiyor benim ama dediğiniz şekilde kullanmak için DX12 açmak lazımmış neyse sağlık olsun diyelim illaki ileri zamanlarda çözülür sorunlar.

Bu arada oyunda Vulkan açıkça ondan da hata veriyordur belki siz diyince aklıma geldi. Oyun DX12 mi yoksa Vulkan ile mi çalışıyor şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı