FSR 3 modları çoğalıyor!

Orijinal hocam FSR 2 gözüküyor. Scripthook atmadan önce dosyaları aktardığımda FSR 2'yi hiç açamıyordum. Scripthook atınca oyun açılmıyor direkt.
Red Dead Redemption 2 sorununu çözdüm. Oyun ayarlarından Vulkan'ı DirectX 12'ye çevirin oyun tekrar başladıktan sonra olması lazım. Eğer olmazsa yüklediğiniz dosyaları silin 0.9 dosyasının içerisinden RDR2 olanı atın.
 
Witcher 3 için yaptım ama çalışmadı. Ne yapmamız gerek?

Nukem modunu kullanın dlssg-to-fsr3 (Replace Nvidia DLSS-G Frame Gen with AMD FSR 3 Frame Gen) bu linke girin en üstteki dlssg to FSR 3-0.90'ı indirin. Oyun dosyalarının içine indirdiğiniz dosyaları atın daha sonra disablenvidiasignaturechecks i çalıştırın uyarıya evet deyin ve oyuna girin ekran ayarlarında(display kısmında) frame generation olacak kare oluşturma onu açın.

Hocam ekran kartınız NVIDIA ise bu şekilde yapabilyorsunuz.
 
Hocam yine bir yerden bulmuşsunuz iyi etmişsiniz ama her gün buraya link atıyoruz. Sizde buraya yazıyorsunuz hemen hemen. Yani buradaki dosyalarda fazla var az yok. O yüzden her yerden dosya indirmemenizi tavsiye ederim. Bende sanıyorum verdiğimiz linkten indirmişsin.
Sizin verdiğiniz dosyalarda da aynı şey yazıyor, önemli bir şey değil adam uyarı olarak koymuş sadece.
 
Sizin verdiğiniz dosyalarda da aynı şey yazıyor, önemli bir şey değil adam uyarı olarak koymuş sadece.

Önemli bir şey olmadığını söyledim hocam zaten de, arkadaş modları karıştırmış.

LukeFZ uyarı geçmiş sadece orada. Bakın Patreon adresim burası farklı yerden alırsanız sahtedir veya güvenli değildir gibisinden.

@Galactus616

Geçen gün modları Kaspersky siliyormuş bunun üzerine böyle deyince arkadaş ne olur ne olmaz dedim. Sonuçta CMD açılırken ne yazıyor diye pek bakmıyorlar insanlar. Exe ile alakalı şeyler.
 
Ekran görüntüsü 2024-01-15 161606.png

Haberler var hocam. Artık bu mod sadece DLSS2/FSR2'yi FSR 3 Upscaling + FSR 3 FG'ye dönüştürmekten çıkacak. Yeni çalışma şekliyle DLSS FG'yi FSR 3 FG'ye çevirebilecek. Aynı Nukem'in modu gibi. Bir diğer çalışma şekli var fakat onu tam olarak anlamadım. Anladığım kadarıyla DLSS 2'yi FSR 3 FG'ye çevirip DLSS ile FSR 3 FG'nin aynı anda kullanılmasını sağlayacak. LukeFZ yine bir şeyler planlıyor anlaşılan, yeni sürüm çıkınca göreceğiz.
 

Geri
Yukarı