FSR 3 modları çoğalıyor!

mods/RDRUpscaler.inide bulunan mFPSCap= 0 satırını düzenleyip kullanabilirsiniz. * ile FG etkinleştirmeden önce FPS'i sabitleyecektir.

Denemiştim işe yaramamıştı.

Farming Simulator 22 oyununa resmi olarak gelmiş Frame Generation açık ve kapalı hali bu şekilde. İkisinde de ayarlar aynı birisinde sadece FSR 3 kalite ayarında ve Frame Generation açık.
Ekran Kartım: GTX 1660 Ti

Eki Görüntüle 2089467Eki Görüntüle 2089468

Peki gerçekten işe yarıyor mu? Warzone 2.0a da geldi ve FPS yalandan yükseliyordu. Düşük FPS değerine sabitleyip işe yarıyor mu deneyebilir misiniz?

Bende denedim FS 22'de.

8K 70 FPS alırken FG açtığım zaman 85 FPS oldu. Anlamadım neden az arttı.

Sonra 4K ile test ettim artış oldu. Ayarlar karışık.

Bu oyun zaten sıkıntılı bir oyun ama neden Native ile FSR 3 arasında bu kadar az fark var çözemedim.

Gördüğünüz gibi değerler saçma sapan.

4K Native:

4K Native.jpg

4K FSR 3 + Frame Generation:

Adsız.jpg

4K FSR 3 NativeAA:

nativeaa.jpg

RDR 2 PureDark modu bence çalışmıyor maalesef. * tuşuna basınca oyun çöküyor.

Son düzenleme:
Warzone gelen FSR3'ü sakın kullanmayın gerçekten çok kötü
Tamam darboğazı yok ediyor, 180fpsye kadar çıkarıyor ama size nativedeki FPSyi sunuyor. Hayatımda bu kadar beceriksiz bir geliştirici ekibi görmedim gerçekten.

Bu arada PureDark'ın FSR3 modunu denedim ve titreme tamamen gitmiş <3
Mükemmel bir deneyim sunuyor şuan.

Son düzenleme:
Warzone gelen FSR3'ü sakın kullanmayın gerçekten çok kötü.
Tamam darboğazı yok ediyor, 180FPS'ye kadar çıkarıyor ama size nativedeki FPS'yi sunuyor. Hayatımda bu kadar beceriksiz bir geliştirici ekibi görmedim gerçekten.

Bu arada Puredark'ın FSR3 modunu denedim ve titreme tamamen gitmiş <3
Mükemmel bir deneyim sunuyor şu an.

Hocam RDR2'ye nasıl yükleyebilirim?

RDR 2 PureDark modu bence çalışmıyor maalesef. * tuşuna basınca oyun çöküyor.

DX12 de denediniz mi?

8K 70 FPS alırken FG açtığım zaman 85 FPS oldu. Anlamadım neden az arttı.
Işlemesi gereken veri boyutu 8K'da çok artıyor. Bu nedenle, 8K'da GPU için ayrılan kısım FG için çok daha fazla.

V-Sync, Triple buffering kapalı ve DX12 API eminsiniz değil mi?

Bu ayarları her zaman kapalı kullanıyorum hocam zaten. DX 12'de oyun. The Last of Us oyununda denedim onda çalıştı. Bunda çöküyor anladım. Dosyalar ise tertemiz. Mod falan yok yani.

DX12 de denediniz mi?

DX 12'de denedim hocam hep. * tuşuna basında ilk tepki vermiyor sonra oyun çöküyor direkt.

The last of us korsan onda çalışıyor, RDR 2 orijinal onda çalışmıyor. Garip.

Işlemesi gereken veri boyutu 8K'da çok artıyor. Bu nedenle, 8K'da GPU için ayrılan kısım FG için çok daha fazla.

Duşuk FPS'de ne his verecek diye çektim. Oyunun ayarlarını neye alırsam alayım FPS düşmüyor çünkü.

Diğer türlü 1080p ve diğer çözünürlüklerde de fazla bir artış olmadı. NativeAA hele daha da düşürdü.

Bu oyun genel anlamda sorunlu zaten. Oyunda 300 FPS alsan bile ilk açıldığı zaman takılma yapıyor.

Bu ayarları her zaman kapalı kullanıyorum hocam zaten. DX 12'de oyun. The Last of Us oyununda denedim onda çalıştı. Bunda çöküyor anladım. Dosyalar ise tertemiz. Mod falan yok yani.

DX 12'de denedim hocam hep. * tuşuna basında ilk tepki vermiyor sonra oyun çöküyor direkt.

The last of us korsan onda çalışıyor, RDR 2 orijinal onda çalışmıyor. Garip.

Duşuk FPS'de ne his verecek diye çektim. Oyunun ayarlarını neye alırsam alayım FPS düşmüyor çünkü.

Diğer türlü 1080p ve diğer çözünürlüklerde de fazla bir artış olmadı. NativeAA hele daha da düşürdü.

Bu oyun genel anlamda sorunlu zaten. Oyunda 300 FPS alsan bile ilk açıldığı zaman takılma yapıyor.
RDR2 de ben tam ekranda oynarken crash veriyordu, onu değiştirince oynayabildim. Öyle dene bir de istersen.

Bende RDR 2 Epic'te Pure Dark'ın modunda dosyaları açıp çalıştırmayı denediğimde oyuna girmiyor, hangi dosyaları atmam gerekiyor söyleyebilecek ya da neden çalışmıyor bilen var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı