Bilmiyordum, sağ olun hocam.
Hocam yapınca söyler misiniz?
Buraya link atacağım.
Bilmiyordum, sağ olun hocam.
Hocam yapınca söyler misiniz?
Hocam diyelim ki aldım. Oyunu oynuyorum 1 ay sonra mod devre dışı mı kalacak?DRM koruması var. Satın almadıysanız ve 100 FPS alıyorsanız aslında yarısı kafar FPS alıyorsunuz. Yani crackli versiyonda kullanmayın FPS düşüşü yaşarsınız.
@Polinsam1
Dying Light 2'ye de resmi olarak FSR 3 gelecek bu arada. Yani olmazsa bile resmi olarak gelince oynarsın.
Ne zaman geleceğini biliyorsanız soyler misiniz?
Konuyu oluşturdum. Onaylansın link atacağım.
@662040 Hocam rica etsem Techolay'daki konuya bakabilir misiniz?Dying Light 2 FSR 3 mod rehberi:
Rehber: Dying Light 2 FSR 3 mod kurulumu
Dikkat: Daha önceden FSR 3 modu yaptıysanız ve oyunda modun dosyaları varsa kaldırmanızı şiddetle öneririm. 1 tane eski dosyanın kalması bile bu yaptıklarınızın boşa gitmesine sebep olabilir. O yüzden modu yapmadan önce oyunun ana klasöründen FSR 3 modu yaptıysanız ve çalıştıramadıysanız mod...www.technopat.net
Hâlâ bende DLSS seçeneğinin nasıl çalıştığını anlamış değilimDying Light 2 FSR 3 mod rehberi:
Rehber: Dying Light 2 FSR 3 mod kurulumu
Dikkat: Daha önceden FSR 3 modu yaptıysanız ve oyunda modun dosyaları varsa kaldırmanızı şiddetle öneririm. 1 tane eski dosyanın kalması bile bu yaptıklarınızın boşa gitmesine sebep olabilir. O yüzden modu yapmadan önce oyunun ana klasöründen FSR 3 modu yaptıysanız ve çalıştıramadıysanız mod...www.technopat.net
Hâlâ bende DLSS seçeneğinin nasıl çalıştığını anlamış değilimYa fakegpu ya da HAGS kaynaklı bir şey var.
Hâlâ bende DLSS seçeneğinin nasıl çalıştığını anlamış değilimYa fakegpu ya da HAGS kaynaklı bir şey var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.