FSR 3 modları çoğalıyor!

@662040
Merhaba hocam. Bu son sürüm LukeFZ FSR3 modunun yapımcısı bazı oyunlarda MSI Afterburner kullanırken crash verdirme sorunuyla ilgili birşeyden bahsetti mi? Veya bu tarz bir sorunla karşılaşıpta, çözen oldu mu? Bilginiz var mı? Bu arada sadece son sürümde oluyor bu sorun mesela Witcher 3'te olurken, CyberPunk'ta olmuyor işin garibi ondan bilinen bir sorun mu öğrenmek istedim.

@662040
Merhaba hocam. Bu son sürüm LukeFZ FSR3 modunun yapımcısı bazı oyunlarda MSI Afterburner kullanırken crash verdirme sorunuyla ilgili bir şeyden bahsetti mi? Veya bu tarz bir sorunla karşılaşıpta, çözen oldu mu? Bilginiz var mı? Bu arada sadece son sürümde oluyor bu sorun mesela Witcher 3'te olurken, Cyberpunk'ta olmuyor işin garibi ondan bilinen bir sorun mu öğrenmek istedim.

Mesajlara çok sık bakamıyorum ama 1-2 kişi bundan bahsetmişti.

Alan Wake 2'de yapıyormuş. Overlay devre dışı kalsa bile oyun çöküyormuş. Bazıları diyor bende sorun yok çalışıyor gibisinden. Bir önceki sürüme dönün derim.

Yani çözüm varsa bile ben okuyamadım hepsini. Bu aralar sadece güncelleme gelmiş mi diye bakıyorum. Çünkü 3-4 yerden mesaj yazıyor kullanıcılar hepsini okuyamıyorum.

Mesajlara çok sık bakamıyorum ama 1-2 kişi bundan bahsetmişti.

Alan Wake 2'de yapıyormuş. Overlay devre dışı kalsa bile oyun çöküyormuş. Bazıları diyor bende sorun yok çalışıyor gibisinden. Bir önceki sürüme dönün derim.

Yani çözüm varsa bile ben okuyamadım hepsini. Bu aralar sadece güncelleme gelmiş mi diye bakıyorum. Çünkü 3-4 yerden mesaj yazıyor kullanıcılar hepsini okuyamıyorum.
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. O zaman Witcher 3 için dediğinizi yapayım bende.

Düzenleme: RivaTuner ile alakalıymış bu dediğim çökme sorunu. Yine RivaTuner üzerinden Use Microsoft Detours API hooking seçeneğini aktif edince düzeldi.

Son düzenleme:
Birisi böyle bir mod yayınlamış Nexus'ta Witcher 3 için. Sanırım Luke'un FSR3 modunun eski hali kendisinden birşey değil yani en azından mod dosyalarına baktığımda öyle anladım ben: FSR3 Frame Generation

@FalconPolat

Hocam selam.

2-3 konudur biraz fikirlerimiz zıt gidiyor beni yanlış anlamayın yani. Sizle tartışmaya veya ağız dalaşına girmeyi asla istemem. Yani yazılarıma farklı bir anlam katmayın onu demek istiyorum. :) Yoksa herkesin düşüncesi zaten bir olmayabilir.

Cyberpunk 2077'ye FSR 3 eklenmemiş. :(
Aynen bende gördüm şimdi. Önümüzdeki güncellemelerde gelecek demek ki. Umarım sizinde dediğiniz gibi geç gelecek olmasının sebebi iyi entegre etmektir. Ayrıca bugün RDR2'ye de güncelleme geldi ilgilenenlere duyurulur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı