FSR 3 modları çoğalıyor!

Ben dün cyerpunk ta denedim, rahat 40 FPS artmıştır. Donanım Arşivi'nin verdiği linki uyguladım sadece.

Hocam ben AMD ekran kartı kullanıyorum.

Cyberpunk icin FSR 3 modunu kuracaktim da FSR2FSR3_COMMON klasoru var. Onu da mi atmam lazim? Onceki surumlerde boyle değildi bu.

Son düzenleme:
Lsfg'yi Far Cry 6'da denedim.
FPS stabil 72FPS olsun diye grafikleri mediuma aldım ve açtım.
Gerçekten 144FPS oldu.

FSR3'ten kötü, afmfden iyi bu lossless scaling.

Lsfg'yi Far Cry 6'da denedim.
FPS stabil 72FPS olsun diye grafikleri mediuma aldım ve açtım.
Gerçekten 144FPS oldu.

FSR3'ten kötü, afmfden iyi bu lossless scaling.
Ek olarak NVIDIA kullanıyorsanız ultra düşük gecikmeyi açın, baya faydası oluyor
Lossless Scaling gerçekten beni şaşırttı.

MW3/Warzone'da Resmi FSR3 desteğinden daha iyi çalışıyor LSFG
Cod ekibi kadar beceriksiz bir ekip yok gerçekten.

Son düzenleme:
Tavsiyem, RTSS yerine oyun içinden FPS değerinizi kısıtlamanızdır. Gecikme değeri en az olan yöntem budur.

Ancak oyun içinden FPS, genellikle 5'er kademeli olarak kısıtlanır, yani 72 FPS'e kilitleyemezsiniz.

LS, son güncellemede kısıtladığınız FPS'i otomatik olarak algılar ve buna göre kendini ayarlar. (Benim için bu yöntem iyi çalışmıyor, bu yüzden bir alt satırda onun da çözümünü yazacağım.)

İlk olarak LS uygulamasını açın, oyunu da açın, sonra NVIDIA Denetim Masası'na girin. Orada LS uygulamasını ekleyin ve ayar olarak arka plan FPS kısıtlamasını oyun içinde kısıtladığınız FPS'nin 2 katı olarak yazın. Böylelikle manuel V-Sync kısıtlaması yapmış olacaksınız.

Tavsiyem, RTSS yerine oyun içinden FPS değerinizi kısıtlamanızdır. Gecikme değeri en az olan yöntem budur.

Ancak oyun içinden FPS, genellikle 5'er kademeli olarak kısıtlanır, yani 72 FPS'e kilitleyemezsiniz.

LS, son güncellemede kısıtladığınız FPS'i otomatik olarak algılar ve buna göre kendini ayarlar. (Benim için bu yöntem iyi çalışmıyor, bu yüzden bir alt satırda onun da çözümünü yazacağım.)

İlk olarak LS uygulamasını açın, oyunu da açın, sonra NVIDIA Denetim Masası'na girin. Orada LS uygulamasını ekleyin ve ayar olarak arka plan FPS kısıtlamasını oyun içinde kısıtladığınız FPS'nin 2 katı olarak yazın. Böylelikle manuel V-Sync kısıtlaması yapmış olacaksınız.

En iyi yöntem monitör Hz ini belli bir değer olarak ayarlayıp V-Sync açarak o değeri üst sınır yapmanız, monitör Hz ini 85 olarak ayarlayın mesela, sonra varsa G-Sync frersync açmak lazım en prüssüz oynanış böyle olur, diğer FPS kısıtlıyıcılarda oyun içi de olsa stutter mümkün maalesef

Technopat Haberler

Geri
Yukarı