FSR 3 modları çoğalıyor!

Ya işte benim demek istediğim de bu aslında. Genel durumda kötü herifler.

Bak adamların hissesi ne oldu 1-2 ay içinde.

450'den 800'e fırladı. Kimse tutamaz artık bunları.

Eki Görüntüle 2125029

Sen de NVIDIA kart sahibi biri olarak AMD'nin getirdiği ve herkesin faydalandığı bir olaya kızman da garip açıkçası.

NVIDIA haklı veya haksız vermedi zaten kartlara bunu. AMD ise mecburluktan veriyor. Bakma sen başta AMD olsa içimizden geçmişti.
Evet garip kaçıyor ama işte ne yapayım mecbur isteyeceğim 165hz monitörde zar zor 70FPS alınca Cyberpunk'ta insan sinir krizi geçiriyor.

@FalconPolat

Dediğim gibi güçsüz ekran kartım olsa ben geçerdim NVIDIA'ya. Bu zamana kadar hep NVIDIA kullandım zaten. Bu kartı almamın sebebi güzel fiyata indirmiş olmam bir de VRAM falan işte.

Zaten insanlar istemeseler bile ileride kim bu işte usta ise ona seve seve geçecekler. Adamlar ekran kartının içine donanım koyuyor ki yapay zekayı çalıştırabilsin. İçinde yapay zeka olmayan kart ne olacak peki? Saf saf kalacak ortada.

@L. A Dedective

İster istemez istiyorsun tabii ki. Adamlar FPS'yi 2 katına çıkarıp zevk alırken sen neden düşük FPS'de oynayasın? Verilmiş bir söz var sonuçta. Her kart çalıştıracak bunu.

DLSS 3 var bizde de iyi kötü FSR 3 var. RT falan filan pek umurumda olmuyor zaten. Kullanmıyorum.

VRAM çart curt oda fazla. Yani öyle bir teknoloji gelmesi lazım ki, benim bu kartımı işlevsiz bırakması lazım. Anca öyle geçerim.

Yoksa zevk için ekran kartı değiştirenlerden değilim.

Adamların getirdiği yenilik vs insanı içine çekmiyor da değil. :D

Son düzenleme:
@FalconPolat

Dediğim gibi güçsüz ekran kartım olsa ben geçerdim NVIDIA'ya. Bu zamana kadar hep NVIDIA kullandım zaten. Bu kartı almamın sebebi güzel fiyata indirmiş olmam bir de VRAM falan işte.

Zaten insanlar istemeseler bile ileride kim bu işte usta ise ona seve seve geçecekler. Adamlar ekran kartının içine donanım koyuyor ki yapay zekayı çalıştırabilsin. İçinde yapay zeka olmayan kart ne olacak peki? Saf saf kalacak ortada.

@L. A Dedective

İster istemez istiyorsun tabii ki. Adamlar FPS'yi 2 katına çıkarıp zevk alırken sen neden düşük FPS'de oynayasın? Verilmiş bir söz var sonuçta. Her kart çalıştıracak bunu.

DLSS 3 var bizde de iyi kötü FSR 3 var. RT falan filan pek umurumda olmuyor zaten. Kullanmıyorum.

VRAM çart curt oda fazla. Yani öyle bir teknoloji gelmesi lazım ki, benim bu kartımı işlevsiz bırakması lazım. Anca öyle geçerim.

Yoksa zevk için ekran kartı değiştirenlerden değilim.

Adamların getirdiği yenilik vs insanı içine çekmiyor da değil. :D
VRAM demişken onda bile katakullilik oluyor AI kullanırken. Adam 8 GB 3060'la hiç VRAM hatası almadan baskı alırken ben 10 GB kartla yarım saat içinde VRAM doldu hatası alıyorum. Yani VRAM kullanımlarında bile bir saçmalık var, bazı oyunlarda Nvidia'nın daha optimizeli kullandığı söylentileri vardı bir de.

VRAM demişken onda bile katakullilik oluyor AI kullanırken. Adam 8 GB 3060'la hiç VRAM hatası almadan baskı alırken ben 10 GB kartla yarım saat içinde VRAM doldu hatası alıyorum. Yani VRAM kullanımlarında bile bir saçmalık var, bazı oyunlarda NVIDIA'nın daha optimizeli kullandığı söylentileri vardı bir de.

Bence gerçek bir şey bu, söylentiden ziyade.

Hepimiz test videoları falan izliyoruz. NVIDIA 7 GB VRAM kullanırken AMD bazen 10-11 GB bile kullanıyor.
Bazen eşit olsalar bile çoğunlukla AMD daha çok VRAM kullanıyor.

İlla avantajı var ama bazen soru işaretleri oluyor kafamda bu sebepten dolayı.

Ama değişiyor tabii ki bu. Bazen NVIDIA çok VRAM kullanıyor, AMD daha az.

AMD'de olan olay stabil değil sadece.

CyberPunk için yeni bir update gelecek ama ümitlenmeyin FSR3 bu mod update'te de yok. Marcin Momot yani CDPR community director'u söyledi bu kez önden:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı