FSR 3 SDK (Yazılım geliştirme kiti) Sonunda yayınlandı!

Niye siliniyor yahu amaç ne çözemedim haydi Discord'u anlarım, gerçi anlamam saçma sapan kurallardan bir tanesi de.

Ban yersem kime yardım edeceğim burada hocam?

Siz benim yerime mesajlara bakacaksınız buraya FSR 3 modunu da atayim madem?
Gerçekten kafam almıyor bazen bu siteyi.

Niye siliniyor yahu amaç ne çözemedim haydi Discord'u anlarım, gerçi anlamam saçma sapan kurallardan bir tanesi de.

Gerçekten kafam almıyor bazen bu siteyi.

Yani böyle sızıntı konularında böyle. Yoksa neden ilk insanların kullandığı duman ile haberleşme mantığını yapalım?

Ben rapor oluşturuyorum yasak diyorlar. Benlik bir sorun yok.

Yani böyle sızıntı konularında böyle. Yoksa neden ilk insanların kullandığı duman ile haberleşme mantığını yapalım?

Ben rapor oluşturuyorum yasak diyorlar. Benlik bir sorun yok.
Bu atılan link Nvidia için herhalde aynı sub'da AMD için olanı da var mı varsa araştırayım?

Modu aktif ettikten sonra geriye alınmıyor hocam. Çalışmaya devam ediyor. Kapatıp gir çık yapınca eski haline dönüyor.

Bu atılan link Nvidia için herhalde aynı sub'da AMD için olanı da var mı varsa araştırayım?

Onu burada bulabilirsin.

Patreon'dan üyelik alan var mı acaba? Direk sorunlara yardımcı oluyor mu?

Ben alacağım ama ne olur ne olmaz diye bekliyorum.

5 Dolar yapmıştı şimdi 6 dolar oldu. Satın al falan 7 Doları buluyor. Bu sadece beta erişimi sanırsam. Diğer üyelik 11 dolar falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…