FSR 3 SDK (Yazılım geliştirme kiti) Sonunda yayınlandı!

Hocam bi arkadaşın mesajı silinmişti ama bence de bir şey olmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Niye siliniyor yahu amaç ne çözemedim haydi Discord'u anlarım, gerçi anlamam saçma sapan kurallardan bir tanesi de.

Ban yersem kime yardım edeceğim burada hocam?

Siz benim yerime mesajlara bakacaksınız buraya FSR 3 modunu da atayim madem?
Gerçekten kafam almıyor bazen bu siteyi.

Niye siliniyor yahu amaç ne çözemedim haydi Discord'u anlarım, gerçi anlamam saçma sapan kurallardan bir tanesi de.

Gerçekten kafam almıyor bazen bu siteyi.

Yani böyle sızıntı konularında böyle. Yoksa neden ilk insanların kullandığı duman ile haberleşme mantığını yapalım? :D

Ben rapor oluşturuyorum yasak diyorlar. Benlik bir sorun yok.

Yani böyle sızıntı konularında böyle. Yoksa neden ilk insanların kullandığı duman ile haberleşme mantığını yapalım? :D

Ben rapor oluşturuyorum yasak diyorlar. Benlik bir sorun yok.
Bu atılan link Nvidia için herhalde aynı sub'da AMD için olanı da var mı varsa araştırayım?

@662040 LukeFZ'in modu için ekran kartınız iyi ise ve ekstradan DLSS destekliyorsa şunu deneyebilir misiniz?

LukeFZ modunu The Last of Us'a kurup FSR2'yi açıp modu aktifleştirip sonrasında DLSS veya TAA'ya geçince sizde de mod çalışmaya devam ediyor mu diye deneyebilir misiniz?

FSR2'den TAA'ya geçtim ve hala mod devam ediyordu. FPS 2 katıydı ancak bir gariplik de vardı, ayrıca HUD sorunu da düzelmişti.

Modu aktif ettikten sonra geriye alınmıyor hocam. Çalışmaya devam ediyor. Kapatıp gir çık yapınca eski haline dönüyor.

Bu atılan link Nvidia için herhalde aynı sub'da AMD için olanı da var mı varsa araştırayım?

Onu burada bulabilirsin.

FSR 3 aslında Frame Generation demek. Tabii upscale konusunda iyileştirmeler vardır ama direkt FSR 2 üzerinden açıldığı için nasıl bir tepki veriyor bilmiyorum.

İleride ayrı ayrı acabileceğimiz modlar çıkar.

FG + NativeAA ile oyun bayağı bir güzel gözükeceğini düşünüyorum.

Hocam o konuya girince yorumlar kısmında bulunuyor. Farklı bir konunun Reddit sayfasını vermişler orada.

Sonra buradan indirebilirsin.

Eki Görüntüle 2056561

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı