Bunun sonu yok elbet bir gün ücretsiz gelir.
Şu an zaten dosyaları nasıl koruyup sızdırmadıklarına şaşırıyorum.
Ama bu mod geliştiricisinin ücretsiz DLSS 3 oyunu bile var. Şu an sanırım para verenler sadece ön izleme yapıyor.
Ben 20 oyunda FSR kullanmak için 200 TL veririm şahsen. Zaten bedava çıkacak. NVIDIA kullananlar bedava kullanıyorlar. Lukefz bitirsin modları tamamen o da verir.
Ben 20 oyunda FSR kullanmak için 200 TL veririm şahsen. Zaten bedava çıkacak. NVIDIA kullananlar bedava kullanıyorlar. Lukefz bitirsin modları tamamen o da verir.
Ben de veririm fakat neden birkaç hafta sonra herkese açık olarak çıkacak moda 200 TL vereyim? Bu Nvidia kullananlar çok şanslı ya kırk yılın başında AMD bir teknoloji çıkarıyor onu da Nvidia karta sahip olanlar kullanabiliyor.
Ben de veririm fakat neden birkaç hafta sonra herkese açık olarak çıkacak moda 200 TL vereyim? Bu Nvidia kullananlar çok şanslı ya kırk yılın başında AMD bir teknoloji çıkarıyor onu da Nvidia karta sahip olanlar kullanabiliyor.
Ben de veririm fakat neden birkaç hafta sonra herkese açık olarak çıkacak moda 200 TL vereyim? Bu NVIDIA kullananlar çok şanslı ya kırk yılın başında AMD bir teknoloji çıkarıyor onu da NVIDIA karta sahip olanlar kullanabiliyor.
Şanslı ama bir yandan ise bahtsız çünkü kendi kartlarına kilidi vurdu NVIDIA. Eski oyunlara gelen FSR 3 gibi olsaydı şu an bu muhabbetleri yapmıyor olurduk. Ama ciddi şekilde iyileşme olunca mecbur.
@Geralt Victarious ya ben de beklemeye razıyım. 7700 XT 4070 ile aynı FPS alıyor DLSS ve AMD fg si açıkken. Bu Lukefz olmaz başkası olur. Ancak Lukefz dewprewiev yazıyor hep. Deneyecek sonra sorunları çözüp yayınlayacak.