FSR 3 SDK (Yazılım geliştirme kiti) Sonunda yayınlandı!

Ben 20 oyunda FSR kullanmak için 200 TL veririm şahsen. Zaten bedava çıkacak. NVIDIA kullananlar bedava kullanıyorlar. Lukefz bitirsin modları tamamen o da verir.

Ben 20 oyunda FSR kullanmak için 200 TL veririm şahsen. Zaten bedava çıkacak. NVIDIA kullananlar bedava kullanıyorlar. Lukefz bitirsin modları tamamen o da verir.
Ben de veririm fakat neden birkaç hafta sonra herkese açık olarak çıkacak moda 200 TL vereyim? Bu Nvidia kullananlar çok şanslı ya kırk yılın başında AMD bir teknoloji çıkarıyor onu da Nvidia karta sahip olanlar kullanabiliyor.

Bende dlss 2 ile kullanılan mod var hocam oda daha tam sürüm değil ama birkaç gün sonra çoğu şey netleşecektir.

Ben de veririm fakat neden birkaç hafta sonra herkese açık olarak çıkacak moda 200 TL vereyim? Bu Nvidia kullananlar çok şanslı ya kırk yılın başında AMD bir teknoloji çıkarıyor onu da Nvidia karta sahip olanlar kullanabiliyor.
valla hocam 3070 var bende gerçekten şanslıyım her şey yolunda giderse çoğu oyunda 2x olacak fps🙂

Ben de veririm fakat neden birkaç hafta sonra herkese açık olarak çıkacak moda 200 TL vereyim? Bu NVIDIA kullananlar çok şanslı ya kırk yılın başında AMD bir teknoloji çıkarıyor onu da NVIDIA karta sahip olanlar kullanabiliyor.

Şanslı ama bir yandan ise bahtsız çünkü kendi kartlarına kilidi vurdu NVIDIA. Eski oyunlara gelen FSR 3 gibi olsaydı şu an bu muhabbetleri yapmıyor olurduk. Ama ciddi şekilde iyileşme olunca mecbur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FSR 3 yakınlaştığı zaman daha mı iyi bana mı öyle geldi?

Screenshot_2023-12-18-19-32-52-288_app.rvx.android.youtube.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı