- Makaleler
- 21
Bunları parayla satanları çok kötü sözlerle anıyorum şu anda.Hocam boşuna bunlarda denemeyin çalışmaz. Bu sızan mod ilk sürüm gibi bir şey. Güncel sürüm olsa çalışırdı.
Bunları parayla satanları çok kötü sözlerle anıyorum şu anda.Hocam boşuna bunlarda denemeyin çalışmaz. Bu sızan mod ilk sürüm gibi bir şey. Güncel sürüm olsa çalışırdı.
Gerek yok bunlara. NexusMods'ta yayınlanınca güzel sözlerle anarız. Şu an unutun bu FSR 3'ü bekleyin birkaç gün. Er ya da geç kullanacağız zaten.Bunları parayla satanları çok kötü sözlerle anıyorum şu anda.
Bunları parayla satanları çok kötü sözlerle anıyorum şu anda.
Ben de veririm fakat neden birkaç hafta sonra herkese açık olarak çıkacak moda 200 TL vereyim? Bu Nvidia kullananlar çok şanslı ya kırk yılın başında AMD bir teknoloji çıkarıyor onu da Nvidia karta sahip olanlar kullanabiliyor.Ben 20 oyunda FSR kullanmak için 200 TL veririm şahsen. Zaten bedava çıkacak. NVIDIA kullananlar bedava kullanıyorlar. Lukefz bitirsin modları tamamen o da verir.
Bende dlss 2 ile kullanılan mod var hocam oda daha tam sürüm değil ama birkaç gün sonra çoğu şey netleşecektir.Ben 20 oyunda FSR kullanmak için 200 TL veririm şahsen. Zaten bedava çıkacak. NVIDIA kullananlar bedava kullanıyorlar. Lukefz bitirsin modları tamamen o da verir.
valla hocam 3070 var bende gerçekten şanslıyım her şey yolunda giderse çoğu oyunda 2x olacak fpsBen de veririm fakat neden birkaç hafta sonra herkese açık olarak çıkacak moda 200 TL vereyim? Bu Nvidia kullananlar çok şanslı ya kırk yılın başında AMD bir teknoloji çıkarıyor onu da Nvidia karta sahip olanlar kullanabiliyor.
Ben de veririm fakat neden birkaç hafta sonra herkese açık olarak çıkacak moda 200 TL vereyim? Bu NVIDIA kullananlar çok şanslı ya kırk yılın başında AMD bir teknoloji çıkarıyor onu da NVIDIA karta sahip olanlar kullanabiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.