FSR Frame Generation, NVIDIA cihazda nasıl aktif olur?

Emirhan77777

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben RTX 3060 OC kullanıyorum ve Miles Morales oynarken FSR Frame Generation gördüm. Benim ekran kartım NVIDIA nasıl AMD teknolojisi oluyor anlamadım. FPS'yi 40 50 arasında yükseltiyor.

Merhaba, ben RTX 3060 OC kullanıyorum ve Miles Morales oynarken FSR Frame Generation gördüm. Benim ekran kartım NVIDIA nasıl AMD teknolojisi oluyor anlamadım. FPS'yi 40 50 arasında yükseltiyor.
Dlss donanımsal fsr ise yazılımsal olduğu için her ekran kartında çalışıyor.

FSR teknolojisi DLSS gibi kartın markasına özel bir teknoloji değil. Hepsi kullanabiliyor.

Kisaca olay soyle NVIDIA diyor ki bizim DLSS teknolojileri donanimsal bisi o yuzden sadece NVIDIA kartarda acabilirsiniz diyor. Bu yuzden sadece RTX NVIDIA kartlarinda aciliyor ama AMD diyor ki bizim FSR yazilimsal bir sey donanima ozel degil. Bu yuzden tum kartlarda acilabilir.

Kisaca olay soyle NVIDIA diyor ki bizim DLSS teknolojileri donanimsal bir şey o yuzden sadece NVIDIA kartarda acabilirsiniz diyor. Bu yuzden sadece RTX NVIDIA kartlarinda aciliyor ama AMD diyor ki bizim FSR yazilimsal bir şey donanima ozel degil. Bu yuzden tum kartlarda acilabilir.

He anladım tamamdır bu özelliği açınca işlemci %90 falan kullanmaya başladı işlemci r 5 5500.

FSR 3 ve öncesinde çıkan tüm FSR sürümleri NVIDIA, AMD, Intel fark etmeksizin neredeyse tüm ekran kartlarında çalışıyor. Bir tek FSR 4 ve sonrasında çıkan teknolojiler AMD'nin RX 9000 serisi ve sonrasında çıkacak kartlarına özel olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı