Ben ilk pingim yükseldiği zaman yazmıştım Online İşlemlere. Ertesi gün evime Türk Telekom ekipleri geldi. Binadaki kablolarda sorun olmadığını söyledi ISS'niz ile görüşün deyip gittiler. Ben tekrar Online İşlemlere yazdım. Download ve Upload hızımı düşürdüler ve sorununuz çözüldü dediler . İşimi gördüğü için uğraşmamaya karar verdim. Sonuçta 85TL'ye 100Mbps hız veren yok. Size tavsiyem iyi ping değerleri istiyonuz Türk Telekom'a geçin. Comnet'de iyi diyorlar ona da bakabilirsiniz.
Binanızda Türk Telekom kullanan birileri vardır muhtemelen. Ufak bir ricada bulunup ping değerlerine bakabilirsiniz. Türk Telekom kendi fiber altyapısında kötü ping değeri vereceğini zannetmiyorum.
Binanızda Türk Telekom kullanan birileri vardır muhtemelen. Ufak bir ricada bulunup ping değerlerine bakabilirsiniz. Türk Telekom kendi fiber altyapısında kötü ping değeri vereceğini zannetmiyorum.
Sitede oturuyorum tüm dairelere fiber çekildi, herkes Türk Telekom kullanıyor fakat isteyeceğim testi telefondan veya kablosuz olarak yapacakları için benim için yeterli olmayacak
Hocam ne yapmam gerek? Aynı sitede oturduğum FTTH hizmeti üzerinden Türk Telekom interneti kullanan komşumun speedtest üzerinden yaptığı testte aldığı ping sonucu 5 ve maalesef benim 20-25 arası.
Hocam ne yapmam gerek? Aynı sitede oturduğum FTTH hizmeti üzerinden Türk Telekom interneti kullanan komşumun Speedtest üzerinden yaptığı testte aldığı ping sonucu 5 ve maalesef benim 20-25 arası.
41 veya 53ms olması FTTH için çok kötü olduğu kesin. Ülkemizde alınan pinglere bakarsak 53ms çoğu kişinin hayalini kurduğu değer. Şikayet veya kayıt açmanızın çözüm sağlayacağını sanmıyorum.
41 veya 53ms olması FTTH için çok kötü olduğu kesin. Ülkemizde alınan pinglere bakarsak 53ms çoğu kişinin hayalini kurduğu değer. Şikayet veya kayıt açmanızın çözüm sağlayacağını sanmıyorum.
Pek sanmıyorum, daha doğrusu %5 gibi ihtimali var.