FTTH altyapıda hangi firma daha başarılı?

fennys10

Centipat
Daha fazla  
Fiber altyapıda hangi firma daha başarılı? Turkcell Superonline fiberi için akşamları ping artışı var vs. diyorlar, resimler geç açılıyor diyorlar. Diğer firmalar da dahil, en iyi FTTH altyapı hangi ISS'te var?

Son düzenleyen: Moderatör:
O "diyorlar"ın kaynağı önemli.

1 Gbps Superonline kullanıyorum, memnunum. Bahsettiğiniz ping artışını, resimlerin geç yüklenmesini vs. de yaşamıyorum. Aylık aşağı yukarı 1TB kullanımımız var.

Sabit bir durum olmaz bu işlerde, bölgesel olur. Ki bölgede bile değişkenlik gösterebilir.

1 Gbps Türk Telekom kullanıcısıyım, bende çok sorun yaşamıyorum. O biraz da bölge ile alakalı bir durum. Bilindik firmaların avantajı, bir sorun yaşadığımızda muhatap bulabiliyoruz en azından.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 Gbps Türk Telekom kullanıcısıyım, bende çok sorun yaşamıyorum. O biraz da bölge ile alakalı bir durum. Bilindik firmaların avantajı, bir sorun yaşadığımızda muhatap bulabiliyoruz en azından.

O "diyorlar"ın kaynağı önemli.

1 Gbps Superonline kullanıyorum, memnunum. Bahsettiğiniz ping artışını, resimlerin geç yüklenmesini vs. de yaşamıyorum. Aylık aşağı yukarı 1TB kullanımımız var.

Sabit bir durum olmaz bu işlerde, bölgesel olur. Ki bölgede bile değişkenlik gösterebilir.

Peki teşekkürler yanıtlar için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı