Merhaba, bölümümle hiç alakası yok ama ilgim olduğu için seçtim. Acaba vizede nasıl sorarlar? Çünkü canlılar dünyası complex ve detaylı, çok basit veya çok zor da sorabilirler.Merhaba @Hhobo. Öncelikle güzel bir derse benziyor. Tahmin ettiğim kadarıyla ezber ağırlıklı bir ders gibi görünüyor. Özellikle Biyoloji, Bitki Koruma, Bahçe Bitkileri, Tarla Bitkileri veya Tarım Ekonomisi gibi bir bölümdeyseniz büyük ihtimal canlılar hakkında belli bir temele sahipsinizdir.
Anlıyorum. Seçtiğiniz ders açılırsa dersin Hocası derste bu konu hakkında bilgi verir muhtemelen.Merhaba. Bölümümle hiç alakası yok ama ilgim olduğu için seçtim. Acaba vizede nasıl sorarlar, çünkü canlılar dünyası kompleks ve detaylı, çok basit veya çok zor da sorabilirler?
Evet. Siz hangi bölümü okuyorsunuz?Anlıyorum. Seçtiğiniz ders açılırsa dersin Hocası derste bu konu hakkında bilgi verir muhtemelen.
Görsel İletişim Tasarımı okuyorum. Sizin dersiniz nasıl geçti; aldığınız dersi genelde Biyoloji, Bitki Koruma, Bahçe Bitkileri, Tarla Bitkileri veya Tarım Ekonomisi gibi bölümlerde okuyanlar mı seçmiş?Evet, siz hangi bölümü okuyorsunuz?
Görsel İletişim Tasarımı okuyorum. Sizin dersiniz nasıl geçti; aldığınız dersi genelde Biyoloji, Bitki Koruma, Bahçe Bitkileri, Tarla Bitkileri veya Tarım Ekonomisi gibi bölümlerde okuyanlar mı seçmiş?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.