FTTH'ın dezavantajları varsa nelerdir?
Son düzenleyen: Moderatör:
OBK değişimi için ₺120 yakın ücret ödeyebiliyorsunuz. Belki zam bile gelmiştir.Başıma böyle bir olay gelmedi hocam, kesin bir bilgi söyleyemem. Fiber kablonun sonlandırıldığı yerlerden birini kırarsanız $100 gibi bir maliyet çıktığını duymuştum. Tabii ki kesin değil, belki de ISS'ler para almıyordur.
VDSL'de hız mesafeyle ortanladır. Kablo mesafesi artıkça hızınız düşer. 100 Mbps için T-7'ye <150m mesafede olmanız gerekli...100 Mbps alırım değil mi hocam?
Hocam bir TİP 7 saha dolabını kaç hane kullanabilir? Şuan ki en yakın 250 metre bana.VDSL'de hız mesafeyle ortanladır. Kablo mesafesi artıkça hızınız düşer. 100 Mbps için T-7'ye <150m mesafede olmanız gerekli...
İçinde bulunan cihazın markasına göre değişiyor.Hocam bir TİP 7 saha dolabını kaç hane kullanabilir? Şuan ki en yakın 250 metre bana.
Hocam konu açtım onaylansın bakar mısın? Gelmiş altyapı.İçinde bulunan cihazın markasına göre değişiyor.
Eki Görüntüle 952112
Ufak bir işim var, ardından bakacağım. Yoruma etiketlerseniz daha iyi olur.Hocam konu açtım onaylansın bakar mısın? Gelmiş altyapı.
Hocam konu onaylandı.Ufak bir işim var, ardından bakacağım. Yoruma etiketlerseniz daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.