FTTX-V1 (GPON) altyapısı olmasına rağmen en fazla 100 Mbps internet alınabiliyor

294749

Hectopat
Bu sitede altyapı sorguladığımda FTTX-V1(GPON) olarak gözüküyor, mantıkken 1Gbps'ye kadar alabilmem lazım ama tüm altyapı sorgulama sitelerini denedim Netspeed haricinde tüm siteler 100Mbps gösteriyor, Netspeed'de de maksimum 200 gözüküyor. Bir de saha dolabı direk evimin dibinde, hatta saha dolabına en yakın site bizimki ve saha dolabı kocaman bir şey yani 100Mbps'den fazla verebileceği belli çok yeni gözüküyor.

1721938288569.png

Son düzenleyen: Moderatör:
T.T.'ye verilen kiraya göre. Misal, Turknet 100mbit üstü kira vermiyor, kullanıcılara 100mbit üstü satmaz. Netspeed 200, başka sağlayıcılar 1000mbit satar. Tamamen kiraya göre, Gökneti referans almayın.

FTTB/ETH ile FTTH aynı gösteriyor. Sizdeki FTTH mi FTTB/ETH mi?

T.T.'ye verilen kiraya göre. Misal, Turknet 100mbit üstü kira vermiyor, kullanıcılara 100mbit üstü satmaz. Netspeed 200, başka sağlayıcılar 1000mbit satar. Tamamen kiraya göre, Gökneti referans almayın.
Türk Telekom'un kendi sitesi de dahil hiçbiri 100'den fazla vermiyor. Bide komik olanı upload 5mbps, eskiden vdsl kullanırdım o zaman bile 8mbps'ydi.
FTTB/ETH ile FTTH aynı gösteriyor. Sizdeki FTTH mi FTTB/ETH mi?
Nereden bakabilirim?

Ofdk var ise FTTH, t kabin varsa FTTB. Furkan konu açacak, o konudan bakacaksın. Normalde fotoğraf isteyecektim.
Hocam Netspeed ile alakalı bilginiz var mı, nasıldır? Ona geçmeyi düşünüyorum ama bilemedim, 200 yazıyor sitesinde şimdi bunlarda 200 olmuyor deyip 100 vermesinler, tahmini yazıyor çünkü sitede.

Türk Telekom'un kendi sitesi de dahil hiçbiri 100'den fazla vermiyor. Bide komik olanı upload 5mbps, eskiden vdsl kullanırdım o zaman bile 8mbps'ydi.

Nereden bakabilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı