NM GRAFIK
Hectopat
Daha fazla
Hocam benimki de aynı. Konu açmıştım bende aynı sorunla ilgili. Alabilirsin demişlerdi. Binanızdaki internet kutusuna bakabilir miyim? Benimki ile karsilaştirabilirim.Selamlar herkese, yarın fiber kablo gelecek eve, ekte bıraktığım göknet sorgulama ile FTTX-V1(GPON) var gözüküyor. 1000 Mbps hız alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
Hocam benimki de aynı. Konu açmıştım bende aynı sorunla ilgili. Alabilirsin demişlerdi. Binanızdaki internet kutusuna bakabilir miyim? Benimki ile karsilaştirabilirim.
Dairelere farklı kablolar mi gidiyor yoksa direkt aynı kablolan mı dağıtmışlar? Birde türksat kablonetten altyapı sorgulayıp altyapının FTTB mi FTTH mi olduğunu söyleyebilir misiniz?kendim çekmedim fakat internetten buldum şu kutudan hocam bina içinde sarı kablo bizim ki
FTTH hocam direk eve kablo çekeceklerDairelere farklı kablolar mi gidiyor yoksa direkt aynı kablolan mı dağıtmışlar? Birde türksat kablonetten altyapı sorgulayıp altyapının FTTB mi FTTH mi olduğunu söyleyebilir misiniz?
Sizin eve kadar fiber hocam. 1000mbps alabilirsiniz. ISS'nize de başvurup sorabilirsiniz.FTTH hocam direk eve kablo çekecekler
yarın geldiklerinde bir sorarım o zamanSizin eve kadar fiber hocam. 1000mbps alabilirsiniz. ISS'nize de başvurup sorabilirsiniz.
Sizin eve kadar fiber hocam. 1000MBPS alabilirsiniz. ISS'nize de başvurup sorabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.