- Makaleler
- 20
Noluyor yaKişisel görüşümüzü sormuş ve söyledim, ne bu sinir?
Noluyor yaKişisel görüşümüzü sormuş ve söyledim, ne bu sinir?
Fuat Ergin çok sevdiğim sanatçılardan biridir. Bu şarkı ile Ceza, Sagopa'ya diss atmıştır. Aslında Tankurt Manas'a da diss atmıştır, ama Tankurtu adam yerine koymadığı için şarkının ismi 2 pushtadır.
Ceza ile Fuat neden küstü diye sorarsanız, Fuat, Cezanın popüler kültüre yenik düştüğünü anladığı için küsmüştür. Cezayı kötülemek için söylemiyorum, ama gerçekten artık Ceza eski Ceza değil. Kendisi Reynmen, Ben fero ile feat atacak kadar, popüler kültüre kapılmıştır. Fuat Ergin ise bu yüzden küsmüştür.
Fuat Ergini sevmiyor olabilirsiniz, fakat kendisi Türkçe rap müziğine yıllarını vermiştir. Türkçe Rap'in bu günlere gelmesini sağlayan, Fuat Ergin'dir. Düşünceleriniz varsa, aşağıya buyurun.
Sagopa'ya herkes iftira atıyor nasıl olsa, salın adamı diyerek beni hedef gösteriyorsun.Noluyor yasana bir şey demedim ?
?? Senin bu foruma mesaj attığını bile görmedim .Sagopa'ya herkes iftira atıyor nasıl olsa, salın adamı diyerek beni hedef gösteriyorsun.
Peki.?? Senin bu foruma mesaj attığını bile görmedim .
Hocam Şanışer'i unutmuşsunuz.1- Allâme
2- Joker
3- Saian SS
4- Patron
5- Da Poet
6- Şehinşah
7- Karaçalı
8- Defkhan
9- Leşker
10- Lider
11- Hidra
12- Red
13- Hayki
14- Kamufle
15- Sansar Salvo
16- Mafsal
17- Xir Gökdeniz
18- A.P.O.
19- Nomad
Bu liste Fuat Erginin, Türkçe rape kattığı kişilerdir. Bu listedeki herkes, şu an çok iyi yerlerdedir. Bu sadece Fuat Erginin kattıkları. Tek başına 20 mc. İşte üstat olmak için böyle işler yapmak gerekir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.