Fuat Ergin Kimdir?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fuat Ergin çok sevdiğim sanatçılardan biridir. Bu şarkı ile Ceza, Sagopa'ya diss atmıştır. Aslında Tankurt Manas'a da diss atmıştır, ama Tankurtu adam yerine koymadığı için şarkının ismi 2 pushtadır.
Ceza ile Fuat neden küstü diye sorarsanız, Fuat, Cezanın popüler kültüre yenik düştüğünü anladığı için küsmüştür. Cezayı kötülemek için söylemiyorum, ama gerçekten artık Ceza eski Ceza değil. Kendisi Reynmen, Ben fero ile feat atacak kadar, popüler kültüre kapılmıştır. Fuat Ergin ise bu yüzden küsmüştür.
Fuat Ergini sevmiyor olabilirsiniz, fakat kendisi Türkçe rap müziğine yıllarını vermiştir. Türkçe Rap'in bu günlere gelmesini sağlayan, Fuat Ergin'dir. Düşünceleriniz varsa, aşağıya buyurun.

Şanışer ve Defkhan gibi usta sanatçıları bize kazandırmış adam gibi adamdır Fuat Ergin.

1- Allâme
2- Joker
3- Saian SS
4- Patron
5- Da Poet
6- Şehinşah
7- Karaçalı
8- Defkhan
9- Leşker
10- Lider
11- Hidra
12- Red
13- Hayki
14- Kamufle
15- Sansar Salvo
16- Mafsal
17- Xir Gökdeniz
18- A.P.O.
19- Nomad
Bu liste Fuat Erginin, Türkçe rape kattığı kişilerdir. Bu listedeki herkes, şu an çok iyi yerlerdedir. Bu sadece Fuat Erginin kattıkları. Tek başına 20 mc. İşte üstat olmak için böyle işler yapmak gerekir.

1- Allâme
2- Joker
3- Saian SS
4- Patron
5- Da Poet
6- Şehinşah
7- Karaçalı
8- Defkhan
9- Leşker
10- Lider
11- Hidra
12- Red
13- Hayki
14- Kamufle
15- Sansar Salvo
16- Mafsal
17- Xir Gökdeniz
18- A.P.O.
19- Nomad
Bu liste Fuat Erginin, Türkçe rape kattığı kişilerdir. Bu listedeki herkes, şu an çok iyi yerlerdedir. Bu sadece Fuat Erginin kattıkları. Tek başına 20 mc. İşte üstat olmak için böyle işler yapmak gerekir.
Hocam Şanışer'i unutmuşsunuz. :)

Fuat baya eski ve kaliteli rapçidir. Şarkılarıyla haşır neşir olmasam da birkaç parçasını sever ve dinlerim
Sagopa kelimeleri güzel seçer ve liriklerini beğenirim.Turntable kullanmayı bilmesi de bir artıdır
Ceza'nın aralarında en iyisi olduğunu düşünüyorum Türkiye'nin flex ve flow üstadıdır.Worldwide Choppers'ta 10 sps'lik flex atmak da başarıdır bence.Bu arada Fuat'ın izinden giden birçok rapçi var mesela Patron,Allame vs. Türkçe Rapi şahlandıran adamdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı