Fujitsu D3041-A1 Hangi İşlemci Uygundur ?

osmanceliq

Hectopat
Daha fazla  
Anakart DDR3 bir anakarttır.
Sistemim:
Powercolor hd6570
2 gb ram ddr3
Pentium dual-core E6500

İşlemci almayı düşünüyorum sonra ise 2 gb ram daha alıcağım bu anakarta hangi işlemci uygundur?

Olabileceğim kadar net yazdım zaten, BIOS'da herhangi bir kısıtlaması var mı bilmeme imkan yok, kağıt üzerinde ise hiçbir sıkıntı yok.

Garanti işlemci istiyorsan kullanılanı da belirttim. (dökümana bakmadın sanırım)

Az önce de şuna ulaştım:ftp://ftp.ts.fujitsu.com/pub/mainboard-oem-sales/products/mainboards/eol/EoL_ClassicDesktop/Datasheets/D3xxx/DS_D3041-A.pdf

Quad serisinden bir işlemci alarak kullanın xeon kesinlikle önermiyorum bios mod gerektiğinde bu anakart için ne yazıkki yok ortada kalırsınız. q9650 - 9550 fazlasıyla işinizi görecektir. G41 çipsete sahip olduğundan quad serisini destekliyor rahatlıkla kullanırsınız bütçeniz uygunsa tekrardan söylüyorum 9650 veya 9550.

Quad serisinden bir işlemci alarak kullanın xeon kesinlikle önermiyorum bios mod gerektiğinde bu anakart için ne yazıkki yok ortada kalırsınız. q9650 - 9550 fazlasıyla işinizi görecektir. G41 çipsete sahip olduğundan quad serisini destekliyor rahatlıkla kullanırsınız bütçeniz uygunsa tekrardan söylüyorum 9650 veya 9550.

Merhaba yorum için teşekkür ederim.
Q9650 200TL
Q9550 120TL
Hangisini alsam daha iyi olur sizce?

Bitane 4 gb ram alıcam sisteme. Ben dota2 oynamak için alıcam. Birtanede ekran kartı söyler misin

Merhaba yorum için teşekkür ederim.
Q9650 200TL
Q9550 120TL
Hangisini alsam daha iyi olur sizce?

Bitane 4 gb ram alıcam sisteme. Ben dota2 oynamak için alıcam. Birtanede ekran kartı söyler misin
Hocam fiyat sorunun yoksa tabiki Q9650, 4GB RAM alıcam demişsin zaten max 8 Ddr 3 1333Mhz destekliyo ondan yanada sorun olmaz; ama uyumlu olmasına dikkat et mutlaka, ekran kartıda dersen darboğaz yapmayacak kartlara bakmak lazım şuan aklıma herhangi bi kart gelmedi gelirse mutlaka yazıcam.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı