Fujitsu D3401-A1 anakarta SSD takılır mı?

Tam olarak sizin kodunuzu bulamadım. Eğer elinizde kullanıcı kılavuzunuz duruyorsa lütfen oraya bakın. Burada SATA 3 bağlantı portlarının olduğu yazılı. Sizinki de öyleyse SATA SSD alıp bağlayabilirsiniz. Gerçek hızlarını da alırsınız.

ftp://ftp.ts.fujitsu.com/pub/Mainboard-OEM-Sales/Products/Mainboards/ClassicDesktop/D3400_D3410/Documentation/DS_D3400-A.pdf

Tam olarak sizin kodunuzu bulamadım. Eğer elinizde kullanıcı kılavuzunuz duruyorsa lütfen oraya bakın. Burada SATA 3 bağlantı portlarının olduğu yazılı. Sizinki de öyleyse SATA SSD alıp bağlayabilirsiniz. Gerçek hızlarını da alırsınız.

ftp://ftp.ts.fujitsu.com/pub/Mainboard-OEM-Sales/Products/Mainboards/ClassicDesktop/D3400_D3410/Documentation/DS_D3400-A.pdf
Bu anakart 115x serisi. Q6600 775 pin, 775 pinde hiç Sata 3 barındıran bir anakarta rastlamadım. Tam hızını alamama ihtimali çok yüksek.

Ürün Bilgileri Fujitsu D3041-A anakart LGA 775 (Socket T) Micro ATX Intel® G41 (D3041-A)
Bu sitede bilgileri yazıyor en alta indiğinizde SATA hakkında bilgi vermiş.Bir göz atar mısınız ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı