Fujitsu LifeBook AH532 G21 Clover ile Yosemite kurulumu

Eskiden kalan elementary os iso mu usb ye yazıp kurdum ve gerçekten iyi ki kurmuşum diyebildim freya çıktığını bilmiyordum freya kurayım hemen. Yönelgeleriniz için ne kadar teşekkür etsem az tek kelimeyle harikasınız

Aslına bakarsan freya çıkalı 2 yada 3 gün mü ne oldu. Daha yeni çıktı freya. Ama pantheon masaüstü gerçekten çok hızlı. Tek eksiği türkçe desteği çok iyi değil. Türk kullanıcılar arttıkça Elementary'e destek verecek gönüllülerin olacağını düşünüyorum. Sistem genel olarak harika, kararlı ve bir xfce kadar hızlı

Şuan eski bilgisayarımda freya yükşü. Yalnız arada sırada ekranda takılmalar ve titremeler yaşıyorum. Bugünde bu sorunu çözeyim

Sen normal kullan, güncellemeleri, uygulamalarını yükle. İlk başta bende de kastı. Özellikle uygulama yüklerken ilk kurulduğunda kasıyor. Ayrıca zaten işlem yaptığı için kasıyor, sistem boş durmuyor. Güncellemelerini düzenli olarak yap yeter Günlük kullanımda hızını hissedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…