Full body hareket sayısı değiştirilmeli mi?

eyupy

Picopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm kardeşler, ben spora başlayalı 1 ay oldu, full body yapıyorum, her bölge bir hareket ve haftada 3 gün çalışıyom, yapabileceğim en yüksek ağırlığı yapayım o gün ve ertesi gün ağrı oluyor, yorgunluk da var da sizce değiştirmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hafif hafif ağıra geç hocam eğer önceden vücudun bunları görmemişse yadırgar bana da aynısı oldu ama ben hafif giriyordum mesela bir gün ağırlık kesmiyorsa ertesi gün değiştiriyordum sana da bunu tavsiye ederim bir de zamanın varsa ant fazlalaştır ağırlıkları yavaş yavaş yükselt bence.

Hocam 1.5 ay fullbody yetecektir amacınız ağırlıkları biraz yükseltmek olsun sonra da bırakın full budyi isterseniz

Hafif hafif ağıra geç hocam eğer önceden vücudun bunları görmemişse yadırgar bana da aynısı oldu ama ben hafif giriyordum mesela bir gün ağırlık kesmiyorsa ertesi gün değiştiriyordum sana da bunu tavsiye ederim bir de zamanın varsa ant fazlalaştır ağırlıkları yavaş yavaş yükselt bence.
Kanka ağırlıklari arttirdim dediğin gibi farkı goruyom da bu şekilde devam etcem ama her bölge bir hareket yeterli olur mu yoksa 2 ye çıkarım mi

Hocam 1.5 ay fullbody yetecektir amacınız ağırlıkları biraz yükseltmek olsun sonra da bırakın full budyi isterseniz
Aynen öyle yapcam sağol kanka

Technopat Haberler

Geri
Yukarı