DarkSummer
Hectopat
Hangi seviyeyi istediğine bağlı.![]()
Geniş omuz ve sırt kası istiyorum daha çok.
Hangi seviyeyi istediğine bağlı.![]()
Şurdan bi 3 yazıyorum sana ama nasıl bi seviye işte.Geniş omuz ve sırt kası istiyorum daha çok.
Yine tam cevap olmadı ama neyseGeniş omuz ve sırt kası istiyorum daha çok.
Genetiğimizi nasıl öğrenicez ?Yine tam cevap olmadı ama neyse
İyi bir beslenmeyle 1 yılda çok iyi sonuçlar alabilirsin.
Ayrıca unutma. Bu işte genetik çok önemlidir. Sende 1 yılda oluşan vücut başkasında 6-7 ayda oluşabilir.
Yaparak ve soy ağacını inceleyerek.(kas konusunda)Genetiğimizi nasıl öğrenicez ?
Kas konusunda soy ağacımı nasıl inceleye bilirim daha önce hiç spor yapan yok sülaledeYaparak ve soy ağacını inceleyerek.(kas konusunda)
Bak mesele şu bir insan 1 yılda belirli bir kas kütlesine ulaşabilir ama diğer insan bu kütleye 3 yılda veya 2 yılda sahip olabilir. Tüm mesele bu ve bu genelde genetiğe bağlıdır. Eğer bu yol sıkıntı diyorsan tek yol denemek .Kas konusunda soy ağacımı nasıl inceleye bilirim daha önce hiç spor yapan yok sülaledeAma baba tarafı genetik olarak güçlü, Annemde diğer kadınlara görede güçlü.
Umarım iyidir ya.Bak mesele şu bir insan 1 yılda belirli bir kas kütlesine ulaşabilir ama diğer insan bu kütleye 3 yılda veya 2 yılda sahip olabilir. Tüm mesele bu ve bu genelde genetiğe bağlıdır. Eğer bu yol sıkıntı diyorsan tek yol denemek .![]()
Umarım öyledir. Benimki öyle ama kullanamamışlar bizimkiler.Umarım iyidir ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.