P Pledgerr Hectopat Katılım 30 Eylül 2022 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, Kasım-Aralık aylarında spora başlamıştım ve 1 ay full body yapıp 1 ay da bölgesel çalışmıştım. Sporu Aralık sonunda bıraktım ve Nisanda yani bu ay tekrar başladım. Sizce full body 1 hafta yapıp bölgesele geçsem mantıklı olur mu?
Merhaba arkadaşlar, Kasım-Aralık aylarında spora başlamıştım ve 1 ay full body yapıp 1 ay da bölgesel çalışmıştım. Sporu Aralık sonunda bıraktım ve Nisanda yani bu ay tekrar başladım. Sizce full body 1 hafta yapıp bölgesele geçsem mantıklı olur mu?
Rpyd Hectopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 1.600 Çözümler 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #2 Ben full body yapılması gerektiğini savunuyorum en başından beri. İstersen attığım sitede biraz göz gezdir. Full Body mi Yoksa Split mi? Söz konusu kas gelişimi olduğunda, full body ve split antrenman kıyaslamaları sosyal medya platformlarından spor salonlarına, profesy... berkayturkkan.com
Ben full body yapılması gerektiğini savunuyorum en başından beri. İstersen attığım sitede biraz göz gezdir. Full Body mi Yoksa Split mi? Söz konusu kas gelişimi olduğunda, full body ve split antrenman kıyaslamaları sosyal medya platformlarından spor salonlarına, profesy... berkayturkkan.com
OrhanBaba Hectopat Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 276 Çözümler 2 24 Nisan 2024 #3 Ciddi eksizssiz çalışçaksan 1 hafta uygundur diye düşünüyorum ama aksatırsan 2 hafta yap.