Direkt olarak bir sırt kası antrenman videosu seçip istediğin hareketleri seçebilirsin aslında.Full body program önerisi.
Salonda 1.5 2 saat kadar kalabilirim problem değil, daha çok sırt kaslarını çalıştıran bir program.
Boy : 171 ama 180'e yakın olmak istiyorum.
Kg : 62.5
Öylede sakatlanmak istemiyorum ya birilerin geçtiği yolu izlemem daha mantıklı bence, Yarışmacı gibi bir hedefim yok.Direkt olarak bir sırt kası antrenman videosu seçip istediğin hareketleri seçebilirsin aslında.
Eğer yapabileceğin kiloyu seçip hareketi nizami yaparsan neden sakatlanasın ki?Öylede sakatlanmak istemiyorum ya birilerin geçtiği yolu izlemem daha mantıklı bence, Yarışmacı gibi bir hedefim yok.
Şöyle anlatayım, Kafana göre hareket yapamıyorsun bir sırası olmak zorunda.Eğer yapabileceğin kiloyu seçip hareketi nizami yaparsan neden sakatlanasın ki?
Aslında tam olarak değil. Ben mesela son sırt hareketimdeki alet doluysa kol hareketlerine geçiyorum soğumamak için istisnai durumlar oluyor bir de nasıl çalışacağın sana kalmış. Ege Fitness vs. izlemiyorsan izleyebilirsin full body idmanlarını beğeniyorum.Şöyle anlatayım, Kafana göre hareket yapamıyorsun bir sırası olmak zorunda.
Böyle düşün en sağlıklı yemek sırası böyle gider, İlk başta pilav yersen diğer seçenekler için yer kalmaz.
- Çorba
- Sulu Yemek
- Ana yemek
- Tatlı / Salata
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.